Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Emily

Customization Team
  • Content Count

    2482
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Emily last won the day on July 3

Emily had the most liked content!

About Emily

  • Rank
    The Music Dork
  • Birthday 05/26/1990

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Inside the maple syrup bottle
  • Interests
    Music, True Crime, Nail Art, Jewelry Making, Cosmetics, Tattoos+piercing, Sabaton, TDN, Pantslessness

Previous Fields

  • Neopets Username
    woccawoccawocca
  • Discord Name
    Emily
  • Discord Title
    IRC Moderator

Recent Profile Visitors

33328 profile views
  1. The time has come! Head over to the Prize Shop to claim your prizes for Altador Cup XV! Once you've eaten all the cake pops you can hold, stop by the Staff Tournament Prize Shop and grab a few more mementos. Congratulations Kiko Lake!!!
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fortune 5. armin 8. codestones 11. red 12. advent 14. benny 15. negg Down: 1. art 2. ten 3. gormos 6. one 7. acres 9. extreme 10. nova 13. tag Who came in 8th in AC VI? Answer: Terror Mountain Prize: 300 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. bbq 3. arnold 5. blue 6. bite 7. tag 8. ant 9. nova 11. ruki Down: 1. ball 2. fortune 4. dying 7. two 8. armin 9. nik 10. art What position did Snarkie play for Virtupets? Answer: Goalie Prize: 327 NP
  4. Sign ups for your favourite team are now open at the Colosseum! Head there now and don't miss out!
  5. In case you were curious what's coming for Neopets on mobile, you can see how it's shaping up! What do you think so far? CLICK TO VIEW
  6. It's time again for the annual Festival of Neggs! Kari has tasked us to help her find stashes of neggs from her negg cart. Find your neggs every day for special bonus prizes! VIEW OUR GUIDE!
  7. Due to some technical issues, item lends from the Avatar Lending Program are being suspended. If you've sent in a request before today, it will stay in the queue, so don't worry about losing your spot! The issue is now fixed!
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. fyora 3. apple 5. tofu 6. nova 7. bite 9. tag 11. eye 12. one 13. slow 14. ant Down: 1. fortune 2. blue 4. pirate 8. island 10. gormos What colour Negg is the Negg Faerie holding in the Negg Faerie Stamp? Answer: Orange Prize: 300 NP and Negg Faerie Stamp
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. tag 3. bbq 5. ruki 6. shed 7. ixi 9. wearable 10. dua 11. nova 13. ant Down: 2. arthur 4. bikiwan 5. red 8. alton 12. art 13. arms Which Faerie said: "Yes. I am powerless without wings. In order to get new wings, I must get a new name."? Answer: Baelia Prize: 229 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. acres 6. nova 7. art 9. fortune 10. ball 11. tag 12. green 13. airax Down: 1. one 2. acara 3. five 5. snowflake 8. glubgar 10. bite 13. ant How often are the Poogle Races in Faerie City run? Answer: Every 15 minutes Prize: 333 NP and Poogle Races
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. warf 5. ruki 6. art 8. spotlight 12. arms 14. sink Down: 1. eyrieki 2. armin 3. acres 4. wrath 7. nova 9. gormos 10. tag 11. ball 13. ant What colour satchel does the Mail Faerie carry? Answer: Blue Prize: 296 NP
  12. Emily

    Please help!

    If it's the FQD lend, I offered when I got home from work last night. I try to check offers in the morning and night, but sometimes because of my work schedule, I'm only able to get on once per day.
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. blue 5. gabar 6. tag 8. bite 9. ruki 10. shed 12. nova 13. mynci Down: 11. glubgar 3. bbq 4. armin 6. teeth 7. arkmite 11. dua 12. nik Mister Krawley was last seen giving who a magical flower before disappearing? Answer: Lucy Prize: 320 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. tag 4. bite 7. fortune 9. art 11. armin Down: 1. nabile 3. alton 5. extreme 6. nova 8. nik 10. ant What kind of Faerie is the Faerie Petpets Shopkeeper? Answer: Earth Prize: 325 NP
×
×
  • Create New...