Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 3. anshu 5. lamp 6. bite 7. sink 8. bbq 12. fortune 14. eeeee Down: 1. ant 2. bubblebee 4. lips 9. queen 10. nova 11. red 13. tag Landing on the Purple Turnip on the Wheel of Knowledge will give you what? Answer: A Random Fruit Prize: 302 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. armin 4. bite 7. igloo 8. gormos 10. alton 12. art 14. bika Down: 1. ham 2. employment 4. bbq 5. tag 6. aisha 9. ball 11. two 13. ruki Petaria is land filled with Petpets that could be found where? Answer: Petpet Adventures: Wand Prize: 302 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. two 5. ham 7. alton 8. arthur 11. acres 12. light 14. bite Down: 2. wrath 3. ball 4. thar 6. nova 7. art 9. tag 10. armin 13. hat You can find out what happened before Coltzans reign in what book? Answer: History of the Lost Desert Prize: 399 NP and History of the Lost Desert
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. altalaphus 6. art 7. tag 8. bite 10. tarla 13. one Down: 1. nova 2. ouch 3. aisha 5. patient 7. two 8. bbq 9. alton 11. ant 12. red Who is the goalkeeper for the Maraqua AC Team who is considered to be slow and clumsey? Answer: Tonie Plessix Prize: 356 NP and Maraquan Blend Coffee
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. benny 5. altalaphus 8. bite 10. alton 11. arthur 13. acres Down: 1. bika 2. ball 3. blue 4. tag 6. pastel 7. bbq 9. nova 10. art 12. arms Orrin is a shopkeeper in what Neopian land? Answer: Shenkuu Prize: 302 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. tag 3. one 6. apple 7. skarl 8. two 9. art 11. nova 12. bite Down: 2. acres 4. employment 5. fortune 9. advent 10. ixi 12. bbq 13. ten If you combine a dog and a fox, what petpet do you get? Answer: Doglefox Prize: 365 NP and Doglefox Cookies
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. fyora 3. two 4. kari 6. bite 7. dua 8. running 12. verb 13. acara Down: 1. rock 2. fortune 5. red 9. nova 10. art 11. tag 14. ant On what ship, was Hoban the navigator for? Answer: Cyodrakes Gaze Prize: 302 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. zenco 4. ruki 5. kari 6. art 8. two 9. bite 11. gormos 13. acres Down: 1. fortune 2. arkmite 3. zaira 7. snot 9. bbq 10. tag 12. mynci An orange Wuzzle, looks like what? Answer: A Living Flame Prize: 354 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. acres 6. fountain 9. airax 10. bbq 11. ruki 13. two 14. fortune Down: 1. green 2. acara 4. ten 5. nova 7. tag 8. illusen 10. bite 12. roo In the Lost Desert Plot, saying the correct prophecy to Nuria would give you a weapon to defeat who? Answer: Razul Prize: 299 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 4. bbq 7. altalaphus 8. two 9. igloo 11. negg 13. nova Down: 1. bite 3. carpet 4. ball 5. alton 6. ruki 8. tag 10. gabar 12. eye Which petpet helped introduce Neopets 2.0 in April 2007? Answer: Meepit Prize: 299 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. eraser 6. drenched 7. mud 8. eye 9. sink 10. red 12. art 15. extreme Down: 1. shed 2. fortune 3. benny 4. acres 11. dasher 13. verb 14. arms Which of the following is NOT a colur of Bloopy? Answer: Halloween Prize: 302 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bag 6. armin 8. benny 9. nova 10. exquisite 14. ant Down: 1. bib 3. gilly 4. fortune 5. bite 7. advent 8. bbq 11. uni 12. spy 13. tag This petpet is featured in the game, Sophie's Stew? Answer: Meowclops Prize: 325 NP and Black Meowclops Backpack
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. art 3. acres 4. bbq 5. kunai 7. two 9. tag 11. island 12. acara Down: 1. anshu 2. bib 4. bite 6. nova 8. rock 9. thar 10. gift How many Kadoaties do you need to feed to get a Gold Trophy? Answer: 25 Prize: 300 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ham 4. wrath 7. two 8. fortune 9. nova 12. eeeee 13. acara 14. tag Down: 1. ouch 3. anshu 5. hair 6. bite 8. fyora 10. art 11. negg What species of Pet runs the Haunted Weaponry Shop? Answer: Scorchio Prize: 299 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ten 6. bbq 9. tag 10. ant 11. fortune 12. eyrieki 14. nova Down: 1. art 2. anshu 3. leaf 5. bite 7. benny 8. orrin 13. ruki 15. one Judge Hog has been featured only once in BTY, what game was featured? Answer: Trouble at the National Neopia Prize: 369 NP and Judge Hog
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gormos 5. alton 7. ruki 9. fortune 10. uni 11. bite 13. ant 14. red Down: 1. ham 2. two 4. scourgies 5. acres 6. art 8. kauvara 12. eeeee When on a Brain Tree quest, who must you go see to get the answers? Answer: Esophagor Prize: 302 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ant 4. bika 6. fortune 7. storing 10. tag 12. bow 13. isca Down: 1. ixi 2. anshu 5. acres 8. one 9. nova 10. two 11. gift 12. bbq How much does the Flying Korbats Stamp say it's worth (printed on the stamp)? Answer: 10 NP Prize: 352 NP and Flying Korbats Stamp
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. acres 4. ixi 6. roo 7. neoquest 11. art 12. ruby 14. bikiwan Down: 1. alton 2. bite 3. bbq 5. fortune 8. one 9. unknown 10. tag 13. bib A piece of omelette can be eaten how many times? Answer: 3 Prize: 325 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fyora 6. two 7. red 8. blue 10. bite 13. goromos Down: 1. toy 2. ant 3. fortune 4. one 5. art 9. acres 10. bbq 11. tag 12. armin Which Faerie is considered to be a Light Faerie? Answer: Siyana Prize: 300 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. eye 4. drenched 8. fortune 11. bite 12. exquisite Down: 1. mud 2. red 5. extreme 6. pteri 7. art 9. acres 10. green 11. bbq 13. uni 14. spy Which shopkeeper donates Doughnutfruits to the Money Tree? Answer: Healthy Food Prize: 299 NP and Grey Doughnutfruit
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fortune 5. gormos 7. bbq 8. arthur 9. ixi 10. tag 11. exquisite 13. ant 14. art Down: 1. two 2. nova 4. ruki 6. armin 7. bite 12. xandra Owning a 99+ day old species of this petpet can get you an avatar as of 2004. What species is the petpet? Answer: Grulsen Prize: 254 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 4. isca 5. alton 7. moehog 10. bite 12. gift 14. two Down: 1. armin 3. flame 6. ixi 8. ham 9. gormos 10. bbq 11. tag 13. ice In a RE, Dr Sloth takes what percentage of your points to support his next invasion? Answer: 20% Prize: 245 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alton 4. advent 6. five 7. fyora 8. red 11. ball 12. benny Down: 1. art 3. nova 5. toy 6. fortune 7. faellie 9. tag 10. ant 12. bbq What colour if the potion, in the Weak Bottle Dark Faerie Bottle? Answer: Orange Prize: 352 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fortune 5. ham 6. tofu 7. hat 9. tag 11. igloo 12. art 13. bib 14. eeeee Down: 1. acara 2. anshu 3. fyora 4. nova 8. bite 10. gabar What is the highest Job Coupon of the following? Answer: Green Job Coupon Prize: 257 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. aisha 4. armin 6. drenched 9. nova 11. gift 13. fortune 14. two Down: 1. bite 3. shed 5. shenkuu 7. red 8. tag 10. art 12. island 13. fyora What is the main colour of a Disco Hissi's wings? Answer: Orange Prize: 352 NP and Disco Hissi Dances
×
×
  • Create New...