Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2606
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bite 4. moehog 6. nova 8. tag 10. two 11. thar 13. bbq 14. acara Down: 1. aisha 2. alton 4. magma 5. gormos 7. airax 9. gabar 12. ham A Foodies Guide to the Restaurants in Neovia has all EXCEPT which on the cover? Answer: Drink Prize: 300 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ball 4. bite 5. bib 7. mynci 8. fortune 10. glubgar 13. extreme Down: 1. ruki 2. dua 3. benny 4. bbq 6. acres 9. tag 11. bow 12. red Which NeoLodge costs 80 NP a day? Answer: The Royal Neopian Prize: 325 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 5. nova 7. bite 9. hat 10. drenched 12. blue 13. tag 15. fortune Down: 1. nine 3. acara 4. nightmar e 6. art 8. ant 11. alton 14. ruki Where in Neopia is the Draik Nest located? Answer: Meridell Prize: 302 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. art 7. red 8. mutantboss 10. nova 13. drenched 14. alton Down: 1. acara 2. acres 3. armin 4. ant 6. two 9. bite 11. verb 12. benny 13. dua The newest colour for Ruki's is what? Answer: Strawberry Prize: 325 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. acres 2. bbq 3. rainbow 6. roo 7. advent 9. ant 10. bite 12. one Down: 1. acara 2. bow 4. nova 5. fortune 7. art 8. tag 11. ixi What is the latest avatar? Answer: Mecha Topsi Prize: 333 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. rock 7. armin 8. neopian 11. ouch 12. acres 13. tag Down: 1. thar 2. galactic 3. acara 4. art 5. bite 9. one 10. nova 12. alton 14. gift As a Premium Member, how many pet slots do you get? Answer: 7 Prize: 300 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 4. shed 6. dua 8. fortune 9. ham 11. tag 13. arnold 15. alton Down: 1. red 3. leaf 5. haunted 7. art 10. acres 12. nova 14. roo Remarkable Restoratives is a shop run by what Brown Ruki? Answer: Anshu Prize: 305 NP and Anshu Stamp
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. thar 4. benny 6. tarla 7. alton 8. nova 10. tag 13. fortune Down: 1. bite 2. acara 3. ten 5. yellow 6. two 9. art 11. ant 12. roo The Huggy can be painted all of the following EXCEPT? Answer: Rainbow Prize: 299 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 4. tag 5. alton 7. potion 11. ouch 12. verb 13. ham 14. rose 15. ant Down: 1. altalaphus 3. art 6. glubgar 8. illusen 9. nova 10. fortune Which of the following is NOT required to send in to support for account access? Answer: Password Prize: 302 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ruki 4. benny 7. alton 8. bow 9. art 12. ant 13. banishing Down: 1. bite 3. ten 5. yellow 6. nova 10. tag 11. ball 14. spy 15. nik Who is a Peophin who could be refered to as the Mother of all Peophins? Answer: Venuquin Prize: 299 NP and Venuquin
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. red 5. bite 6. fyora 7. eye 9. sugarswamp 10. nova 12. acres 14. pink Down: 1. ixi 2. green 4. fortune 5. bikiwan 8. tag 11. one 13. spy Donna once said this petpet was so cute it had to be hiding something. Which petpet was she describing? Answer: Meeepit Prize: 299 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ant 4. fortune 5. art 6. arthur 7. two 9. nova 11. ruki 12. gabar 13. nik Down: 1. goparokko 2. blumaroo 7. tag 8. buzz 9. nine 10. ball Which petpet is only obtainable through the Neocola Mahine on Kreludor? Answer: Baby Space Fungus Prize: 250 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. nova 4. ant 7. fortune 10. arnold 12. armin 14. bite Down: 1. ten 2. anshu 5. two 6. acara 8. red 9. extreme 11. lamp 12. art 13. bbq How do you get to your NC inventory? Answer: Toggle NP/NC on top of inventory Prize: 300 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 6. fortune 8. gruntharxx 10. gormos 13. sink 14. eye Down: 1. alton 3. armin 4. ant 5. nova 7. art 9. tag 11. ruki 12. one 13. spy Heermeedjet and Merouladen stole whose crown? Answer: King Coltzan III Prize: 325 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. bbq 3. two 4. nova 6. gabar 8. wrath 9. art 10. eye 11. ant 12. benny Down: 1. bow 2. swolthy 3. tag 5. fortune 7. bite 9. acres All of the following EXCEPT which petpet can be painted Royal? Answer: Huggy Prize: 302 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bite 5. bib 7. nova 8. ball 10. paper 11. tag 13. acres 14. benny Down: 1. web 2. altalaphus 4. moehog 6. bbq 9. fortune 12. art 15. nik The Stylish Negg is wearing what? Answer: Tuxedo Prize: 325 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. red 4. gabar 7. two 8. tag 9. grave 14. altalaphus 15. ham Down: 1. moehog 2. art 5. nova 6. bite 10. vampire 11. aisha 12. alton 13. blue Where can you purchase a Bubble Chair and Shell Wall Art? Answer: Kiko Lake Carpentry Prize: 302 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. roo 4. bite 5. eyrieki 7. snow 9. art 10. shed 11. tag 12. red Down: 1. benny 2. green 4. bikiwan 5. extreme 6. alton 8. nova 13. dua An image of this Kiko can be seen as a background in Kiko Match II. Who are they? Answer: Captain Dread Prize: 259 NP and Captain Dread
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. zap 3. fortune 4. nova 6. two 8. mira 9. gormos 13. drenched Down: 1. fyora 2. zenco 5. bite 6. tag 7. roo 10. moehog 11. art 12. ant An image of this Kiko can be seen as a background in Kiko Match II. Who are they? Answer: Captain Dread Prize: 259 NP and Captain Dread
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 5. acres 8. bag 9. extreme 10. bite 12. rock 13. one Down: 1. thar 2. fortune 4. tag 6. shed 7. drenched 10. bbq 11. two 14. nik How much does it cost for 5 nights at Hotel Opera with no upgrades? Answer: 250 NP Prize: 250 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ixi 6. art 7. arnold 8. eye 9. lamp 10. dua 11. nine 13. arkmite Down: 1. chadley 2. bite 4. tag 5. nova 6. armin 10. dark 12. isca The description, Now you can watch those red eyes go up and down and up and down and.., describes what item? Answer: MSPP Yoyo Prize: 352 NP and MSPP Yoyo
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. aisha 4. advent 6. airax 7. eyrieki 9. benny 12. art 14. nine 15. vampire Down: 1. bika 3. bite 5. dinksy 8. armin 10. eeeee 11. nova 13. bib The description, Now you can watch those red eyes go up and down and up and down and.., describes what item? Answer: MSPP Yoyo Prize: 352 NP and MSPP Yoyo
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. tag 5. alton 6. leaf 8. art 10. eyrieki 12. kari 13. ant 14. roo Down: 2. acara 3. black 4. nova 7. fortune 9. ruki 10. eye 11. igloo The Deserted Tomb is a monument located where? Answer: Lost City of Geraptiku Prize: 307 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 4. tag 7. bikiwan 8. ixi 9. fortune 12. twelve 13. advent Down: 1. ice 3. strawberry 5. bika 6. ant 7. bite 9. five 10. nova 11. two The Faeries' Ruin plot featured what Ixi? Answer: Hanso Prize: 384 NP and Hanso Stamp
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. art 4. bbq 5. dua 7. two 8. chocolate 10. drenched 12. gift Down: 1. anshu 2. zenco 3. ball 4. bite 6. acres 9. tag 11. ham 13. fyora All of the following are Maraquan Petpets EXCEPT? Answer: Ignalce Prize: 259 NP
×
×
  • Create New...