Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. thar 6. two 8. bite 9. hat 11. extreme 12. acara 13. nova 15. art Down: 1. fortune 2. aisha 3. ruki 5. dreeana 7. ant 10. tag 14. verb All of the following are Petpet Lab Ray exclusives EXCEPT which one? Answer: Halloween Prize: 302 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. arnold 5. acara 7. eye 8. bbq 12. art 13. clothing 14. ant Down: 1. nova 2. nine 4. drenched 6. cup 9. bite 10. tag 11. alton 14. arms In Ice Cream Machine, if Adee collects a fish ice cream, how much of a bonus does she get? Answer: 250 points Prize: 250 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ball 6. fortune 8. villainous 12. ixi 13. eye 14. apple Down: 1. bluff 2. bbq 3. alton 5. armin 7. bite 9. lamp 10. one 11. sink 15. leaf In the game Hasee Bounce, Woogy only picks up what colour letters? Answer: Orange Prize: 251 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 3. tag 6. altalaphus 9. gabar 11. nova 12. shed 15. random Down: 1. bika 4. glubgar 5. alton 7. palace 8. ant 10. art 13. ham 14. dua The very first plot in 2000, was called what? Answer: Arrival of Virtupets Prize: 354 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. aisha 4. airax 6. eyrieki 7. two 8. fortune 11. sink 14. alton Down: 2. six 3. bite 5. skies 7. ten 9. one 10. tag 12. igloo 13. ant Which staff member has Dandruff listed as a weakness? Answer: SenorMalo Prize: 299 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. acara 7. bite 9. underwater 12. ant 13. uni 14. benny 15. red Down: 1. acres 2. arnold 4. art 5. anshu 6. bikiwan 8. fortune 10. extreme 11. tag Kauvara is famous for running what shop in Neopia Central? Answer: Neopian Magic Shop Prize: 200 NP and Kauvara Plushie
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ant 5. glubgar 6. bib 9. ixi 10. boots 11. tag 13. bow Down: 1. wings 3. negg 4. ruki 6. bite 7. bbq 8. nova 11. two 12. gabar How many points in Shootout Showdown do you need to score for it to contribute to increasing your rank? Answer: 35 Prize: 258 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alton 4. nova 5. lamp 6. bbq 8. traps 9. negg 11. aisha 14. ruki Down: 1. altalaphus 3. ant 7. bite 8. tag 10. gabar 12. ixi 13. art Enter your story in the spotlight or you will anger me, is written on what spotlight? Answer: Adventure Generator Prize: 268 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fortune 5. mud 7. illusen 9. bite 10. nova 12. acres 14. green Down: 1. gormos 2. art 3. ancients 4. fyora 6. bib 8. extreme 11. tag 13. ruki On the NeoDeck Card for Gorunda the Wise, what is the colour of the bookmark in Gorundas book? Answer: Gold Prize: 300 NP and Gorunda the Wise
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. wrath 4. art 5. blue 6. hat 7. nova 8. pad 10. bite 11. extreme 13. ant Down: 1. fortune 3. halloween 6. ham 9. armin 10. bbq 12. tag Sarkis, Buckley, and Ursualla were searching for who when they were attacked by Chiazilla? Answer: Professor Chesterpot Prize: 354 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. acara 5. gormos 6. tag 8. ruki 9. fortune 10. nova 11. ant 12. ball Down: 1. ice 2. negg 4. art 7. agueena 8. red 9. fyora 13. lamp What shop does Quinton run in Neopia? Answer: Health Food Shop Prize: 354 NP and Quiggle Classics
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. airax 6. fortune 7. art 8. toy 9. armin 11. tag 12. evil Down: 1. arthur 2. bite 3. extreme 5. gummy 6. fyora 10. nova 11. two 13. lamp Which Yooyu Ball travels in a random direction when thrown at moderate speed? Answer: Darigan Yooyu Prize: 325 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. drenched 4. bbq 7. fortune 8. spy 9. toy 10. tag 11. acres 13. nova Down: 1. red 3. exquisite 4. bite 5. blue 6. art 7. fyora 12. sink This Desert Petpet is described as the grumpiest Petpet around? Answer: Kepru Prize: 299 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. tag 4. bite 5. five 6. bib 7. extreme 9. alton 11. ten Down: 1. eyrieki 2. battle 4. bbq 5. fortune 6. ball 8. ant 9. art 10. two For Cybunny Day 2021, what new paint colour was released? Answer: Mosaic Prize: 302 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. aisha 6. bite 7. alton 8. nova 10. itchy 13. hat Down: 1. acara 2. ixi 3. shed 5. ant 6. benny 9. art 11. tag 12. ham 14. acres Tulay Ada has been confirmed to replace who on the Mystery Island AC Team for 2021? Answer: Teylor Nix Prize: 250 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 5. nik 6. fortune 9. kanrik 11. mug 12. eraser 14. tag Down: 1. nine 3. eyrieki 4. mud 6. fyora 7. gormos 8. bite 10. nova 13. eeeee Who runs the Petpet Protection League? Answer: Weltrude Prize: 300 NP Guide to Petpets
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bite 6. fyora 7. pteri 9. anshu 11. negg 13. nova 14. tofu Down: 1. bbq 2. benny 4. lamp 5. art 6. fortune 8. tag 10. sink 12. gift What icons are bouncing around in the Retired Altador Cup Mystery Capsule? Answer: AC Team Logos Prize: 259 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. alton 5. nova 6. gavril 9. sink 11. extreme 14. thar Down: 1. gormos 2. fortune 3. tag 4. acres 7. art 8. skirt 10. red 12. two 13. eye They are the most well known Jubjub in Neopets and are considered extremely useful. Answer: Shop Wizard Prize: 359 NP and Shop Wizard Stamp
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 3. gabar 4. moehog 5. bite 6. tag 10. arthur 11. ixi 12. acres 13. nova Down: 1. bbq 2. armin 4. meat 7. gormos 8. arms 9. airax In the AC XV prize shop, how much did the Tasu Solar Toy cost? Answer: 200 Points Prize: 200 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. ruki 6. gabar 7. art 8. ham 10. nightsteed 13. benny 15. armin Down: 1. nova 2. fortune 3. airax 4. wrath 9. bite 11. tag 12. extreme 14. ylana In AC XV, which staff member won Most Ambitious Newcomer? Answer: MissRainbow Prize: 359 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ouch 5. fortune 6. lamp 8. one 9. tag 10. bite 12. ruki 14. rock 15. expellibox Down: 1. two 2. art 3. moehog 7. pteri 11. airax 13. green Who won Altador Cup XV? Answer: Kiko Lake Prize: 302 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fortune 6. acres 7. alton 9. tag 11. nova 13. red 14. antlers 15. two Down: 1. snot 2. one 3. mutantboss 5. ball 8. ten 10. gormos 12. art During the Faeries Ruin plot, Fyora saved what plot hero? Answer: Hanso Prize: 379 NP and Fyoras Rule
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. airax 3. bite 5. snot 6. alton 8. armin 9. art 10. two 11. rose 12. nova 13. fortune Down: 1. nine 3. balloon 4. gormos 7. ant 9. advent The longest Altador Cup was in what year? Answer: 2019 Prize: 325 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ixi 5. alton 6. extreme 8. nova 11. mynci 12. acara 13. airax Down: 1. nine 2. bite 3. acres 5. armin 7. xandra 9. vampire 10. tag 12. art Where do most Earth Faeries live? Answer: Neopian Forest Prize: 357 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ruki 6. aisha 7. kanrik 11. tag 13. illusen 14. zenco Down: 1. bika 2. arthur 3. acara 5. bite 8. nova 9. ixi 10. acres 11. two 12. gift What should you do if you get locked out of your account? Answer: Contact Support Prize: 245 NP
×
×
  • Create New...