Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2871
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    57

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. armin 4. fortune 7. arnold 8. art 9. advent 11. bib 14. ant 15. banishing Down: 1. bite 3. woodland 5. ball 6. nova 10. tag 12. bbq 13. one King Hagan rules what Neopian land? Answer: Brightvale Prize: 399 NP and King Hagan of Brightvale
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. airax 7. fortune 8. bika 9. shed 11. alton 13. skirt Down: 1. six 2. bite 4. acres 5. nova 6. ouch 9. sink 10. dasher 11. art 12. tag Who captured Aristotle A. Avinroo and his sister Abigail in 2008? Answer: King Roothless Prize: 455 NP and Von Roo Collectable Catalogue Booklet
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. fortune 4. bib 5. art 8. neolodge 12. armin 13. ruki 14. gallion 15. mika Down: 2. nova 3. bite 6. tag 7. alton 9. dreeana 10. extreme 11. sink This petpet is known to easily fall into a bad mood. Answer: Vullard Prize: 502 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. dreeana 5. bite 9. dua 10. rock 11. chia 13. benny Down: 1. armin 2. drenched 3. democracy 4. nova 6. tag 7. art 8. acres 12. ixi 14. nik What species was being held in a detention center during the Arrival of Virtupets? Answer: MOEHOGS Prize: 426 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. alton 5. ball 6. armin 9. pyramids 10. blue 11. benny 13. bib 14. art Down: 1. altalaphus 2. ant 4. acres 7. tag 8. bite 11. bbq 12. nova What is Ace Zafara's favourite game? Answer: Advert Attack Prize: 455 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. airax 6. nova 9. gummies 10. ruki 11. eraser 13. extreme 15. yellow Down: 1. gormos 3. fortune 4. tag 5. armin 7. bite 8. acres 12. art 14. eye Quinton runs what type of food shop? Answer: Health Food Prize: 502 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. illusen 6. acres 8. fortune 9. nova 11. tag 12. bow 13. bbq Down: 1. bite 2. ruki 3. ant 4. rock 7. spring 10. verb 11. two 14. bib Which Tuskaninny is featured on a NeoDeck Card? Answer: Arnie Hulltusk Prize: 456 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gormos 5. ixi 6. tag 7. acres 9. alton 10. ant 13. arnold 15. extreme Down: 1. fyora 2. nova 4. aisha 8. cloud 11. two 12. art 14. one The Fuzios were an original pet but where changed in 2001 to what existing pet? Answer: Kyrii Prize: 509 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. arnold 5. fyora 6. bite 8. tag 9. eeeee 11. alton Down: 1. thar 2. nova 3. art 4. durbage 5. fortune 7. ball 8. two 10. eye 12. ten What Draik if featured in Escape from Meridell? Answer: Valigard Prize: 301 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. anshu 5. armin 6. nova 7. shy 8. bite 9. art 11. two 12. acres 14. bag Down: 1. arthur 2. bib 4. neopets 10. tag 13. eye 15. ant All of the following games are in Meridell, EXCEPT which one? Answer: Cellblock Prize: 255 NP and King Skarl Plushie Stamp
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nine 3. gabar 5. art 6. skarl 9. anshu 11. gormos 12. tag 13. ham Down: 1. acres 2. nova 4. bbq 5. alton 7. kauvara 8. fyora 10. naia In Neopets Puzzle Adventure, who was a Ruki guard people reported to about killing Calciferus? Answer: Nebit Prize: 301 NP and Musical Ruki Poster
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 4. ugga 6. tag 7. shed 9. ruki 10. bite 11. nova 13. nine 14. ham 15. fortune Down: 1. eyrieki 3. caption 5. gormos 8. drenched 12. alton Who runs the rigged Scratchcards in the Deserted Fairground? Answer: Sidney Prize: 256 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. airax 6. fortune 7. red 8. tag 11. spy 12. bow 13. alton 14. art Down: 1. bite 3. acres 4. nova 5. cup 8. two 9. gabar 10. ant Who states that their favourite food is pyramid pears? Answer: Peopatra Prize: 520 NP and Peopatras Story
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. relic 7. eye 8. altalaphus 10. bag 12. dreeana 13. bite 15. ruki Down: 1. skull 2. acres 3. green 5. ball 6. spyder 9. tag 11. art 14. island Once you win Gold in the Beauty Contest, what can you do? Answer: Draw a New Image Prize: 425 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. mynci 6. advent 10. alton 11. arthur 13. light Down: 1. armin 2. familiar 3. shed 4. acres 7. veil 8. ouch 9. nova 10. art 12. tag 14. ham When writing into support, include all the following EXCEPT which? Answer: Password Prize: 502 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. fortune 3. ball 5. bbq 6. uni 8. coffee 10. spy 11. tag 12. red 14. acres Down: 2. exquisite 4. leaf 5. bite 7. nova 9. extreme 13. dua What offsite URLs can be posted on Neopets? Answer: Recommended Fan Site Prize: 299 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ant 6. armin 7. nova 10. lenny 11. acara 12. apple 13. gormos Down: 1. ten 2. benny 4. tag 5. bite 8. art 9. ice 10. lamp 12. arms Which of the following DID NOT occur in 2006? Answer: The Return of Dr Sloth Prize: 401 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ham 5. arnold 6. ant 7. two 8. snargan 11. one 12. bite 14. ball Down: 1. zenco 3. airax 4. alton 7. tag 9. art 10. nova 13. eeeee Who was the Most Exciting Team to Watch in the first Altador Cup? Answer: Krawk Island Prize: 340 NP Down: 1. anshu 4. fortune 5. nova 8. two 9. gabar 11. bbq 13. ten Which team won Altador Cup IV? Answer: Krawk Island Prize: 356 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 4. rock 6. acres 7. arnold 8. jubalee 10. bite 12. tag 15. alton Down: 1. gabar 3. acara 5. wadjet 9. extreme 11. island 13. art 14. ball Who is the commander of the Jolly Chomby and is a Food Club vetern? Answer: Admiral Blackbeard Prize: 402 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. uni 4. art 6. bbq 8. two 9. nova 10. alton 11. ixi 12. ten 13. acara Down: 1. bika 2. bib 5. running 7. ball 8. tag 12. tarla Who is in charge of examing each play in the Altador Cup? Answer: Altador Cup Committee Prize: 399 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gabar 4. tag 7. acres 8. nova 10. ant 11. nik 12. ruki 13. bite 14. roxton Down: 1. art 2. acara 5. galore 6. rock 9. armin 10. airax Poke Cellers is a Brown Kiko who plays for which team? Answer: Kiko Lake Prize: 403 NP and Kiko Lake Happenings
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gallion 7. armin 8. one 9. nova 10. two 11. ruki 12. nothing 14. bite Down: 1. ball 2. alton 4. art 5. nimmo 6. fortune 9. nine 13. tag Poke Cellers is a Brown Kiko who plays for which team? Answer: Kiko Lake Prize: 403 NP and Kiko Lake Happenings
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ruki 5. bbq 6. art 7. ouch 9. armin 12. illusen 13. bite Down: 1. bib 2. exquisite 3. fortune 8. ham 10. glubgar 11. ixi 13. bow 14. tag Which land was created in 2003? Answer: Roo Island Prize: 399 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. art 5. acara 6. two 7. bite 8. thar 9. nova 11. spy 12. gift Down: 1. wrath 2. armin 3. bow 5. acres 6. ten 8. tag 10. one Who is on the cover of the book: Testing the limits: Why it wasnt cheating? Answer: Unknown Prize: 366 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. alton 6. aisha 8. tag 9. verb 10. bika 13. pumpkin 14. lamp Down: 1. ixi 2. altalaphus 4. nova 5. fortune 7. sink 11. apple 12. bite 15. art Who is on the cover of the book: Testing the limits: Why it wasnt cheating? Answer: Unknown Prize: 366 NP
×
×
  • Create New...