Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bite 5. fortune 7. nova 8. spy 11. gabar 13. art 14. acres Down: 1. alton 2. ixi 3. blue 4. benny 6. tag 9. pirate 10. ant 12. rock Lanie and Lillie are part of what faction in the War for the Obelisk? Answer: Awakened Prize: 359 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. roo 4. art 6. gabar 8. ruki 9. wise 10. two 11. one 12. nova 14. armin Down: 1. fortune 3. bikiwan 4. acres 5. tag 7. bite 13. verb Sophie is not the most careful witch in Neopia so when making potions she need help from who? Answer: A meowclops Prize: 309 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. acres 6. bite 7. nova 9. schnelly 10. altador 13. ouch 14. negg Down: 1. armin 2. acara 3. drenched 5. sink 8. alton 11. tag 12. one 15. eye Who first predicted the upcoming disasters in Atlas of the Ancients? Answer: Master Gnorbu Prize: 352 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. tag 4. arms 5. bbq 7. fortune 8. extreme 11. benny 14. advent Down: 1. ganfrey 2. bib 4. art 6. bite 9. red 10. mynci 12. nova 13. ant In Neopets TCG, Poogles are associated with what element? Answer: Water Prize: 304 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 4. bbq 6. faellie 7. bib 10. tag 11. nik 12. tofu 13. one Down: 1. extreme 2. exquisite 4. bite 5. alton 6. fortune 8. igloo 9. skirt Xandra was featured in which plot? Answer: The Faeries Ruin Prize: 352 NP and Xandra Plushie
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. gormos 6. bika 7. fortune 10. zambra 13. two 15. extreme Down: 1. leaf 2. tofu 3. roo 4. airax 8. nova 9. tag 11. bite 12. art 14. one What does the Flask of Rainbow Fountain Water do to your pet? Answer: Paints you pet a random colour Prize: 302 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. armin 5. leaf 7. nova 8. fortune 10. art 13. acres 14. advent Down: 1. bite 3. five 4. anshu 6. flerper 9. nik 10. ant 11. tag 12. red Brains Mortigan plays for what Altador Cup Team? Answer: Haunted Woods Prize: 359 NP and Fire Usul Plushie
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. tag 5. ouch 6. acres 8. bite 12. eye 13. fortune 14. benny Down: 1. anshu 2. aisha 3. maractite 5. one 7. ice 9. eeeee 10. art 11. ruki What time if the guard at the Magma Pool asleep? Answer: Varies from player to player Prize: 362 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 5. aisha 7. uni 8. arnold 9. extreme 11. bite 12. bib 13. tag 14. negg Down: 1. fortune 3. lostdesert 4. ham 6. art 10. moehog 11. bbq A Gobbler is a petpet with four feet that resembles what animal? Answer: Turkey Prize: 302 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. nova 4. bbq 6. altalaphus 8. bite 10. snot 11. ant 13. art 14. mynci Down: 1. anshu 2. tag 4. ball 5. alton 7. print 9. extreme 12. nine In what year did Faerieland fall from the sky? Answer: 2010 Prize: 365 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bbq 4. two 5. fortune 6. acres 8. eeeee 9. art 12. alton 14. moehog Down: 1. anshu 2. bite 3. cracker 7. eye 10. tag 11. red 13. nik In Fashion Fever, clicking what give you fully dressed character? Answer: Randomize Character Prize: 325 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. mynci 5. bite 8. alton 9. one 11. tag 12. fortune 14. ruki Down: 1. eye 2. bib 3. ant 6. imposter 7. anshu 10. art 13. airax 15. undo In Turmac Roll, which berries gives you the most points, out of the ones listed? Answer: Aquaberry Prize: 315 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. drenched 4. art 8. nova 9. moehog 10. gift 12. uni 13. bite 15. aisha Down: 1. thar 3. alton 5. tongue 6. leaf 7. tag 11. illusen 14. two Young Sproggie, who is a member of the Food Club is allergic to what food type? Answer: Gross Food Prize: 300 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. bite 3. ixi 4. lips 5. leaf 7. farnswap 8. toy 9. nova 10. dua 11. extreme Down: 1. ball 2. bikiwan 4. lamp 6. fortune 7. fyora 12. mud In Igloo Garage Sale - The Game, what happens if you are hit with a piano? Answer: Game Over Prize: 302 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. fortune 7. zombie 9. red 10. acara 12. tag 14. bbq 15. aisha Down: 1. rufus 2. eyrieki 3. blue 4. drenched 6. nova 8. bite 11. art 13. gabar Slushies and Pizzas are which Food Club member's favourite food? Answer: Captain Crossblades Prize: 301 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. armin 4. fortune 7. nova 8. zenco 10. tag 12. bow 13. fyora Down: 1. bite 3. art 5. neocola 6. ball 9. alton 10. two 11. gift 12. bbq In Ice Cream Machine, Level 5 features which flavour of ice cream? Answer: Blueberry Prize: 351 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. alton 5. fyora 7. zaira 8. ant 10. nova 11. bite 13. anshu Down: 1. hat 2. benny 4. art 5. fortune 6. tag 8. advent 9. bib 12. shy In Ultimate Bullseye II, how many shots do you start out with? Answer: 10 Prize: 352 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. bbq 4. bib 5. tag 8. nine 9. jelly 10. one 11. nova 14. extreme Down: 2. benny 3. bite 6. gormos 7. alton 9. jubalee 12. arms 13. art Today is Neopets Birthday! How old is Neopets? Answer: 22 Prize: 2200 NP and Giant Slice of Neopets Birthday Cake
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. advent 6. wrath 8. ant 9. ice 12. chiapop 13. shed 15. bite Down: 1. red 2. art 4. drenched 5. two 7. acres 10. tag 11. nova 14. eeeee Which Captian lives on Scurvy Island? Answer: Captain Scarblade Prize: 302 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 3. ruki 4. bbq 8. neovia 9. gabar 12. ant 13. gormos Down: 1. foodclub 2. bib 5. bite 6. nova 7. tag 8. nine 10. art 11. acres How can you get a Weebly petpet? Answer: Petpet Lab Ray Prize: 325 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. art 5. tag 6. alton 7. bika 9. peophin 11. ball 12. unknown 13. extreme Down: 1. altalaphus 2. dua 3. armin 5. two 8. apple 10. nova 11. bite What colour is the Vandagyre on the Vandagyre Mug? Answer: Blue Prize: 300 NP and Vandagyre Mug
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. fortune 6. acres 9. extreme 11. nova 12. ant 13. bite Down: 1. leaf 2. tofu 3. arthur 4. rock 7. six 8. armin 9. eraser 10. tag 12. art An Angelpuss that loves to eat bacon, is called a what? Answer: Plumpy Prize: 302 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. tag 4. fyora 5. two 7. rancid 10. art 11. lamp 12. ant 13. ten 14. aisha Down: 1. gabar 3. toy 4. fortune 6. adopt 8. nik 9. illusen Robot Noils were featured in Petpet Protection League for which week? Answer: 132 Prize: 325 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 4. bib 6. ixi 7. nova 8. acres 13. ham 15. fortune Down: 1. armin 2. bbq 5. bite 9. clara 10. tofu 11. shed 12. mud 14. mug How many bubbles do you need to connect in the game Faerie Bubbles to get a special move? Answer: Four Prize: 300 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. astroblade 3. extreme 6. nova 8. rock 9. light 12. art 13. gabar 15. ant Down: 2. six 4. two 5. acara 7. alton 10. gormos 11. tag 14. bite On the toy, Pteri Blocks how many blocks are used? Answer: Three Prize: 300 NP and Pteri Blocks
×
×
  • Create New...