Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2606
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 3. arnold 5. bite 7. tag 8. two 9. nova 11. ruki 12. apple Down: 1. alton 3. acres 4. diamond 6. eyrieki 8. tarla 10. art 12. ant Kreludor is mainly inhabitied by who? Answer: Grundos Prize: 325 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 3. bib 4. tarla 5. alton 6. pink 8. fortune 11. tag 12. extreme 13. bite Down: 1. altalaphus 2. bbq 4. two 7. nova 9. eeeee 10. art What was the first species to be able to be painted with the Royal Paintbrush? Answer: Zafara Prize: 325 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. fortune 5. one 6. airax 7. bika 10. closet 12. thar 13. art 14. arms Down: 1. mutox 3. sink 4. bite 8. acres 9. nova 11. tag 15. mika What was the first species to be able to be painted with the Royal Paintbrush? Answer: Zafara Prize: 325 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. blue 5. ball 6. bib 9. tag 11. bilge 12. art 13. nova 14. rock Down: 1. bika 2. apple 3. ruki 5. bite 7. bbq 8. alton 10. gormos Which of the following is NOT a lab ray exclusive colour? Answer: Plushie Prize: 276 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. dua 4. tag 7. werhond 8. eyrieki 9. nova 11. acres 13. bib 15. bite Down: 1. fortune 3. arthur 5. gabar 6. twins 10. verb 12. eeeee 14. bbq Who lives on Mystery Island and can tell your fortune? Answer: Island Mystic Prize: 301 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. airax 7. acres 8. ham 9. tonu 11. acara 13. vampire 14. red Down: 1. gabar 2. extreme 4. anshu 5. drenched 6. hat 9. tag 10. nova 12. bite To have a Petpet Lab Ray, what must you do first? Answer: Have a lab ray Prize: 354 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. nova 5. benny 7. ixi 10. ruki 11. bright 12. ant 13. acres Down: 1. snot 2. eyrieki 4. arthur 6. fortune 8. tag 9. drenched 11. bite 14. sink Jetsam Ace uses all of the following EXCEPT which in the battledome? Answer: Grape Jelly Shield Prize: 325 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bbq 5. mynci 7. ruki 8. tag 10. wise 12. one 13. nova 14. rock Down: 1. bib 2. fortune 3. toy 4. bikiwan 6. bite 9. gormos 11. sink In 2002, which paintbrush lost the member vote but still was made active later that year? Answer: Mystery Island Paint Brush Prize: 300 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. shed 3. airax 7. hat 8. fyora 9. campfire 10. altalaphus 13. benny Down: 1. lenny 4. relic 5. ant 6. acres 7. ham 8. fortune 11. tag 12. art How many legs does the Spider Grundo have? Answer: Six Prize: 355 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. anshu 4. roo 5. bite 7. bib 10. eye 11. altalaphus 14. nova 15. advent Down: 1. ruki 2. screwtop 6. acres 8. ball 9. alton 12. undo 13. red Which of the following is an active items being sold currently in the hidden tower? Answer: Slumberberry Potion Prize: 299 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fyora 5. bite 7. nine 8. bib 9. grave 12. armin Down: 1. mynci 2. art 3. alton 5. bbq 6. tag 7. nova 10. ruki 11. ball 13. mika The Angry Tax Beast steals what percentage of your on hand Neopoints? Answer: 25% Prize: 365 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bbq 5. two 6. acres 9. ruki 10. extreme 12. art 13. gormos Down: 1. bib 2. fortune 3. nova 4. bite 7. clara 8. six 11. tag 14. one The Tax Beast steals what percentage of your on hand Neopoints? Answer:10% Prize: 365 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 4. bikiwan 8. art 10. bite 11. light 13. acres Down: 1. arkmite 3. bbq 5. wrath 6. nova 7. airax 9. tag 11. lamp 12. ham 14. red In Usuki Frenzy, Sally is given how long to pack her bags for vacation? Answer: 2 Minutes Prize: 352 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ball 4. two 5. bbq 6. eyrieki 7. ant 9. press 12. nova 13. mynci Down: 1. benny 2. alton 3. bib 5. bite 8. tag 10. ruki 11. sink Rarity 101 indicates that the item came from where? Answer: Rare Item Code Prize: 302 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. drenched 5. nova 7. apple 8. last 10. ant 12. gormos 14. armin Down: 1. acres 2. adopt 4. ball 6. alton 9. tag 11. art 13. mynci 15. ixi The Meerca Menace eats what everyday? Answer: Power Negg Prize: 322 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 5. acres 6. tag 7. fyora 8. nine 9. bite 11. two 12. nova Down: 1. fortune 2. alton 3. acara 4. usukicon 10. dua 11. tarla 13. verb How long do you have to wait after a trade is listed to be able to cancel the trade? Answer: 15 Minutes Prize: 346 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 4. alton 6. thar 8. bib 10. art 12. extreme 13. acres 14. bag 15. nova Down: 1. two 3. arthur 5. leaves 7. bite 9. fortune 11. tag When Vandagyre, first were able to go to the Magma Pool, what colour did they turn due to a bug? Answer: No Change Prize: 356 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 4. bruce 6. thar 8. fortune 10. gormos 11. tag 13. acres Down: 1. alton 2. bow 3. bbq 5. christmas 7. two 9. extreme 12. rock 14. eye When you are on a Faerie Quest, you can do all of the following EXCEPT? Answer: Use Shop Wizard Prize: 258 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 4. worms 6. airax 8. ixi 9. banishing 12. advent 13. benny Down: 1. two 3. ruki 4. wrath 5. bib 7. tag 10. nova 11. nine 13. bite How long can you wait to paint a pet after finishing a Fountain Faerie Quest? Answer: No Limit Prize: 341 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. roo 5. art 7. two 8. masila 9. gabar 10. acres 13. gormos Down: 1. zenco 2. nova 3. drenched 6. bite 7. tag 8. moehog 11. verb 12. snot Neopets now have a species for every letter of the alphabet, how many letters have over four species? Answer: 3 Prize: 300 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 4. two 5. benny 8. bib 9. tag 10. art 11. unknown 12. armin 14. one Down: 1. alton 3. bow 4. tyranu 6. extreme 7. bikiwan 13. nova The Molten Borovan Rod is catchable when fishing at what level? Answer: 110 Prize: 302 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. gabar 4. tag 6. bbq 8. flour 9. eeeee 10. art 12. anshu 14. nova Down: 2. bib 3. ball 5. acres 7. bite 8. fortune 11. five 13. spy Where can you buy a Cloak of the Moon? Answer: Brightvale Armoury Prize: 325 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. arnold 5. armin 6. bib 8. art 9. two 10. clara 11. benny Down: 1. roo 2. ball 4. democracy 5. ant 7. bite 9. tag 11. bbq 12. nik On April 1st, which cannot be caught in the game Pick Your Own? Answer: 3 Leaf Clover Prize: 295 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 6. tag 7. cup 8. acara 9. fortune 10. bite 12. two 13. nova 14. eyrieki Down: 1. bag 3. leaf 4. pterattack 5. acres 11. ten 15. red Arrival of Virtupets was considered to be the ___ in Neopia. Answer: First Prize: 300 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fyora 4. sink 7. nova 8. alton 11. arnold 12. bite 13. bib Down: 1. ten 2. roo 3. five 5. ixi 6. knowledge 9. one 10. art 12. bbq Who is Aristotle A. Avinroo's sister? Answer: Abigail Prize: 325 NP
×
×
  • Create New...