Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2688
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. adopt 5. rock 6. lamp 7. bite 9. nine 10. slorg 13. fortune 15. drenched Down: 1. ham 2. apple 4. acres 8. tag 11. one 12. nova 14. undo Clicking on your NP Balance in Beta now takes you where in Neopia? Answer: Bank Prize: 300 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. acres 6. tag 7. fortune 10. gabar 12. art 13. hat Down: 1. nine 2. extreme 3. negg 4. alton 5. storing 7. fyora 8. nova 9. ant 11. bite In the game, Word Pyramid, an eight letter Neopian word will give you how many points? Answer: 200 Prize: 200 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 4. tag 5. bite 8. sink 10. eyrieki 12. verb 13. fortune Down: 1. acres 2. alton 3. pink 6. fyora 7. bib 9. illusen 11. benny 14. one In Escape to Kreludor, what does a purple gem do? Answer: Gives you 50 bonus points Prize: 325 NP and The Life of Cylara
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 4. ant 8. ixi 9. spotlight 10. eye 12. alton 14. extreme 15. gormos Down: 1. armin 2. acres 5. tag 6. bite 7. nova 11. yellow 13. lamp How do I see my NC items in my inventory? Answer: Toggle the NC/NP bar Prize: 396 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 4. ant 5. fortune 7. nightsteed 9. drenched 13. vampire Down: 1. leaf 3. art 4. arnold 6. bite 8. eye 10. ruki 11. nova 12. arms 14. pet Which petpet can you NOT buy at Krawk Island Nippers? Answer: Marlock Prize: 295 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. tag 5. fortune 9. bite 10. eyrieki 11. nova 14. apple Down: 1. alton 2. ant 4. corbin 6. extreme 7. acres 8. shed 12. one 13. art 15. pet In Chemistry for Beginners, you will get how many points for clearing a level starting at level 6? Answer: Five Prize: 325 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 4. acara 6. bite 7. sink 10. tag 12. bow 13. foodclub Down: 1. airax 3. acres 5. pink 8. nova 9. alton 10. two 11. gift 12. bbq Mika and Carassa have been featured three times in BTY, however once was not for Igloo Garage Sale. What game was it for? Answer: Jolly Jugglers Prize: 325 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bruce 6. hat 7. two 8. christmas 11. gormos 13. anshu 14. bite Down: 1. nova 2. art 3. acres 5. rock 6. ham 9. illusen 10. tag 12. one In Kou-Jong, on hard mode, how many hints can you use? Answer: Three Prize: 300 NP and Kou-Jong Cheesecake
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. ball 2. bbq 5. art 7. acres 9. tag 11. zenco 13. bite Down: 1. bib 3. qasala 4. acara 6. thar 8. eizzil 9. two 10. gabar 12. cup Keetra Deile is known for playing with which AC Team? Answer: Virtupets Prize: 300 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. art 5. bite 7. anshu 8. ant 9. weekly 12. red 14. apple Down: 1. fortune 2. ixi 3. drenched 5. benny 6. tag 10. extreme 11. lamp 13. eeeee Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where? Answer: Krawk Island Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. aisha 5. art 6. ant 8. pate 10. zaira 11. fortune 13. gormos Down: 1. thar 2. ham 4. hat 5. arthur 7. nova 9. bite 12. tag 14. mud Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where? Answer: Krawk Island Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. arthur 4. bib 5. jacques 6. bbq 8. alton 11. bite 12. acres 13. tag Down: 1. art 3. rock 4. blue 5. jubalee 7. nova 9. airax 10. armin Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where? Answer: Krawk Island Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 4. bbq 5. ylana 6. bite 8. alton 10. two 11. tag 12. arnold Down: 1. evil 2. armin 4. ball 5. yellow 7. fortune 9. nova 10. tarla Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where? Answer: Krawk Island Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. red 4. fortune 6. bikiwan 8. cup 10. acres 12. ixi 13. dua 15. art Down: 1. drenched 2. brown 5. bite 7. nova 9. acara 11. sink 14. uni What do you have to avoid in Wingoball? Answer: Garden Gnomes Prize: 241 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alton 4. ball 6. nova 9. hat 12. extreme 13. acres 14. ant Down: 1. rock 2. airax 3. roothless 5. acara 7. fortune 8. armin 10. tag 11. art Some pets say, Why don't you just paint me ____ if you're gonna leave me like this? What colour do they request to be painted? Answer: Grey Prize: 350 NP and Grey Poogle Plushie
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. ruki 7. acara 8. bite 9. eyrieki 11. two 13. adopt 14. ball Down: 1. dua 2. ixi 3. drenched 4. skirt 5. acres 8. bikiwan 10. rock 12. apple Where do Coconut people originally come from? Answer: Mystery Island Prize: 300 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nik 4. art 5. arnold 8. one 9. spectacle 11. relic 12. gormos 14. bite Down: 1. ant 3. two 4. acres 6. nova 7. drenched 10. tag 13. ouch All the following are considered Maraquan Petpets EXCEPT which one? Answer: Nedler Prize: 302 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. fortune 5. alton 6. bite 7. art 10. ant 11. banishing 14. drenched 15. naia Down: 1. foodclub 3. blue 4. nova 8. tag 9. shed 12. nine 13. bib During the Lost Desert plot, using an Empty Vial against the Spirit of the Ruins would give the player what? Answer: Smokey Vial Prize: 295 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. bbq 3. ruki 4. tag 6. apple 8. nova 11. fortune 12. spy 13. art Down: 1. bite 2. acara 5. gnorbu 7. pet 9. acres 10. benny 11. fyora Time Tunnel is an updated version of what game that was moved to the Game Graveyard? Answer: Codebreakers Prize: 295 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ant 5. ruki 6. bite 8. sink 10. fortune 13. tag 14. extreme 15. eraser Down: 1. mynci 2. acres 4. dice 7. art 9. nova 11. nine 12. green In the Curse of Maraqua plot, the Enraged Maraquan Mob was made up of all of the following EXCEPT which one? Answer: Maraquan Poogle Prize: 300 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bbq 5. acres 6. armin 7. ruki 8. green 10. one 11. tag 12. alton Down: 1. gabar 2. fortune 4. Hbite 8. gormos 9. nova 11. two 12. art Faerie caves is a sequal to what game that was sent to the Game Graveyard in Y5? Answer: Faerie Caves Prize: 295 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bikiwan 5. two 6. art 7. hugo 9. sink 10. nova 12. kari 13. ruki Down: 1. nik 3. wrath 4. ham 5. tag 8. unknown 9. skirt 11. verb In CC 714, an MSP Poogle is seen doing what? Answer: Stealing candy Prize: 257 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. tag 5. armin 8. ball 9. verb 11. kari 12. fortune 14. bite Down: 1. thar 2. ruki 3. arthur 6. moltara 7. nova 8. bib 10. bbq 13. eeeee How many seconds do you have to complete level 10 in Piper Panic? Answer: 15 Prize: 256 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. arnold 4. art 6. fortune 8. skirt 10. acres 13. negg 14. pink Down: 1. roo 2. armin 3. darklurker 5. nova 7. alton 9. tag 11. spy 12. ant What is the name of the band that is made entirely of Shoyrus? Answer: Yes Boy Ice Cream Prize: 300 NP and Yes Boy Ice Cream
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. arthur 5. gormos 6. tag 8. ten 11. soup 12. lamp 13. bite 14. nova Down: 1. alton 2. negg 3. art 7. apples 9. extreme 10. armin 15. verb Which glue will help you make your craft indestructible? Answer: Strong Forever Glue Prize: 299 NP and Strong Forever Glue
×
×
  • Create New...