Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2688
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. tag 3. tarla 4. sink 5. bite 6. art 8. wrath 10. eyrieki 13. aisha Down: 2. armin 3. ten 4. seasick 7. two 9. acres 11. eraser 12. ball In The Darkest Faerie, who was hired to track down Tor and Roberta? Answer: The Assassin Prize: 306 NP and Gelert Night Vision
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 3. aisha 5. nine 6. tag 7. nova 9. fyora 11. bite 13. fortune Down: 1. armin 2. acara 4. ant 6. two 8. art 10. alton 12. eye Where can you buy Booktastic Books? Answer: Kreludor Prize: 352 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. roo 4. ruki 6. ant 7. rock 11. eye 12. belonthiss 14. five Down: 1. fortune 2. thar 5. acres 8. two 9. art 10. bite 13. nova 14. fyora How can you turn your pet into a Robot? Answer: Use the Lab Ray for a chance Prize: 362 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. alton 6. two 7. xandra 10. bika 12. extreme 13. bite Down: 1. ball 2. arnold 3. zenco 5. nova 6. tag 7. xampher 8. nine 9. acres 11. benny In Petpet Battles, Enfanta's Baby Usul is named what? Answer: Quasar Prize: 352 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bikiwan 6. two 7. hat 8. tag 9. ten 10. nova 12. acres 13. green Down: 1. bika 2. ant 3. bite 4. weapons 5. fortune 11. art 14. eye In the Lost Desert Plot, there was a Uni featured, what where they revealed as? Answer: The Nightsteed Prize: 302 NP and Nightsteed Cake
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. altalaphus 6. ant 7. tag 9. bite 10. ruki 13. one 15. fortune Down: 1. hat 3. art 4. petpetpet 5. armin 8. gormos 11. acres 12. buzz 14. eeeee Taking Crablett + Faerie Block Mallows to the Cooking Pot will give you what Answer: Melted Delight Prize: 322 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. tag 4. arnold 8. one 9. acres 11. eye 13. bite 14. ball 15. bikiwan Down: 1. gabar 2. nine 5. nova 6. dua 7. rose 10. chia 12. yellow What happens if you take a Magma pet to the Magma Pool? Answer: Converts to Red Prize: 402 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 4. tarla 6. relic 7. nine 9. two 10. xandra 12. five 13. ant Down: 1. bite 3. arnold 4. ten 5. acara 8. fortune 9. tag 11. nova In Dice-A-Roo what colour die has a jackpot face, which is the goal of the game? Answer: Silver Prize: 302 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fyora 4. red 7. ocean 8. bika 11. gormos 13. hat 14. nova Down: 1. eyrieki 2. art 5. acres 6. tag 9. armin 10. bite 12. one 13. ham Which of the following is NOT a lab ray only colour? Answer: Garlic Prize: 321 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 5. web 6. tag 8. art 11. fortune 12. ruki 13. nik Down: 1. altalaphus 2. bbq 3. bite 4. nightmare 7. ant 9. acres 10. benny 11. five What years April Fool's Day joke involved closing down the battledome? Answer: 2007 Prize: 302 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. two 5. fortune 7. qasala 9. bib 12. altalaphus 15. hat Down: 1. alton 2. ant 4. nova 6. tag 8. lamp 10. ball 11. aisha 13. art 14. ham In the game, Skies Over Meridell, what is the name given to one of the two Mynci challengers? Answer: The Crimson Duke Prize: 368 NP and My Little Mynci Book
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. arnold 6. nova 7. bite 9. acres 10. ant 12. advent 13. fortune Down: 1. two 2. tag 3. gormos 5. drenched 7. bbq 8. ten 10. art 11. benny In Defender Trainer, you have to identify Neopian items, Neopets and Petpets with only what? Answer: The first letter of their name Prize: 301 NP and Tonu Talk
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. arnold 5. nova 7. lamp 8. bib 10. tag 11. blue 12. ant 13. art 15. eyrieki Down: 1. altalaphus 3. moltara 4. ball 6. bbq 9. benny 14. ruki What year's April Fools Day joke featured removing the Battledome? Answer: 2007 Prize: 312 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alton 5. pirate 7. ouch 9. gormos 11. aisha 13. eye 14. hat Down: 1. altalaphus 3. anshu 4. art 6. tag 8. nova 10. one 11. ant 12. ham How many at least how many points do you have to score in Extreme Potato Counter for the avatar? Answer: 200 Prize: 200 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. gabar 4. six 7. ouch 8. bbq 9. ruki 10. two 11. strength Down: 1. sink 3. bib 5. acres 6. wrath 8. bite 12. rock 13. nova 14. tag What is the name of the very first Chia created on Neopets? Answer: Thyassa Prize: 302 NP and Chia Book
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. nova 6. gabar 7. aisha 8. tag 9. art 10. alton 11. rufus 13. two 14. drenched Down: 1. armin 2. anshu 3. negg 5. altalaphus 9. ant 12. fortune An Offensive Physical icon, is representated by what colour of symbol? Answer: Grey Prize: 325 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. acres 4. one 5. tag 6. lamp 8. bite 10. ant 11. bib 12. nova Down: 1. apple 2. poogle 3. art 7. moehog 8. bbq 9. two 10. airax What land use to be in the sky but fell? Answer: Faerielande Prize: 350 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 8. arthur 9. acres 10. mug 11. nova 14. benny Down: 1. drenched 2. gormos 4. fortune 5. airax 6. armin 7. tag 12. one 13. alton 15. nine Bottle of Love has what colour tag on it? Answer: Purple Prize: 390 NP and Bottle of Love
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bbq 6. eeeee 7. nova 9. twenty 11. hat 12. negg 14. ant Down: 1. blue 2. fortune 3. benny 5. bite 8. art 9. tag 10. nine 13. gabar Words of Antiquity sells what type of books? Answer: Qasalan Tablets Prize: 399 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. airax 5. anshu 6. tag 9. igloo 10. bite 11. nova 12. mynci 13. acres Down: 1. bika 2. ham 4. ruki 6. twelve 7. gift 8. fortune 11. nine Lenny's have been involved in all these site areas EXCEPT which one? Answer: Tug-O-War Prize: 367 NP and Lenny Day Swirly Cake
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. two 4. one 6. undo 7. giantsquid 8. illusen 10. acres 11. tag 13. bite Down: 1. nova 2. ruki 5. exquisite 9. uni 10. art 12. gift 13. bbq What book follow the life of a Grundo farmboy seeking adventure? Answer: The Grundo Pirate Prize: 305 NP and The Grundo Pirate
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 4. bbq 5. eyrieki 7. two 8. fortune 11. zenco 12. tag Down: 1. ruki 3. toy 4. bite 6. acres 8. fyora 9. red 10. nova 13. gift To gain access to the Petpet Lab Map, what is a pre-requisite? Answer: Owning the Secret Lab Map Prize: 310 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. art 3. bbq 4. nova 5. tag 6. red 8. fortune 10. apple 11. bite Down: 1. alton 2. extreme 3. bazaar 7. ruki 9. one 11. bib 12. two After 2013, how did a Neopet get Faerie abilities? Answer: Release bottled faeries Prize: 320 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. apple 6. drenched 7. thar 9. toys 11. ant 12. hat 14. bikiwan Down: 1. spyder 3. ouch 4. acres 5. advent 8. art 9. tag 10. yellow 13. bbq What petpet can be painted Gingerbread? Answer: Dandan Prize: 300 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. bbq 4. tag 6. fortune 7. ixi 8. toy 9. two 10. verb 11. alton 13. advent Down: 1. bite 2. art 3. purple 5. gift 6. fyora 12. nova Where is the Secret Ninja Training School located? Answer: Mystery Island Prize: 352 NP
×
×
  • Create New...