Jump to content

Duskitty

Midnight Team
  • Posts

    3073
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Duskitty last won the day on May 1

Duskitty had the most liked content!

3 Followers

About Duskitty

  • Birthday 03/30/2000

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Australia
  • Interests
    Pastel colours, cats, video games, sushi, computers

Previous Fields

  • Neopets Username
    striped_xweetok_5
  • Discord Name
    Duskitty
  • Discord Title
    IRC Guru

Recent Profile Visitors

77985 profile views

Duskitty's Achievements

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. green 6. alton 7. acres 8. sink 10. bite 12. ball 13. tag 14. bib Down: 1. gormos 2. art 3. relic 5. glasses 9. nova 11. igloo 12. bbq Which of these Maraquan Neopets has the most appendages? Answer: Maraquan Ogrin Prize: 439 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. art 2. nova 4. ant 5. bite 6. lamp 7. shed 10. tag 11. fortune 12. moehog Down: 1. arnold 3. acres 4. armin 5. bbq 8. extreme 9. airax Which of these is not a taco you can buy at the Neopian Food Shop? Answer: Crazy Crisp Taco Prize: 453 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. glubgar 4. bib 6. pirate 7. bite 8. sink 10. acres 12. tag 13. fortune Down: 1. gabar 2. ruki 4. ball 5. bbq 6. pests 9. nova 11. clara What is the name of the yellow Lupe who serves as a knight of Meridell? Answer: Tormund Prize: 530 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. igloo 5. verb 6. acara 9. relic 10. illusen 11. bite 12. nova 14. tag Down: 1. bika 2. mika 3. fortune 7. ancient 8. ball 11. bbq 13. art What is the name of the Kyrii who helped discover the Lost Desert? Answer: Capara Prize: 310 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. armin 4. tag 6. art 9. werhond 10. bite 11. nova 12. acres Down: 1. arms 2. bika 5. aisha 7. twelve 8. bbq 11. nine 13. red 14. spy What colour Warf does NOT appear in Warf Rescue Team? Answer: Orange Prize: 356 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bbq 4. glubgar 6. armin 8. negg 10. sink 13. arms 14. verb 15. brush Down: 1. ruki 3. bite 5. tag 7. mystery 9. gormos 11. nova 12. art What colours are the Unis on the Merry Go Round? Answer: Yellow, Pink, Green, Cloud Prize: 453 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. advent 5. adopt 7. thar 8. tag 9. nova 11. acres 14. two Down: 1. ant 2. roo 3. art 4. villainous 6. pirate 10. alton 12. cup 13. eye Which Mutant Neopet has the most eyes? Answer: Flotsam Prize: 341 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. drenched 4. bib 6. zambra 8. fortune 10. shed 12. nova 14. art Down: 2. ham 3. tag 5. bite 6. zenco 7. bbq 9. one 11. dua 13. verb Which Mutant Neopet has the most eyes? Answer: Flotsam Prize: 341 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. acres 7. gabar 9. jubalee 12. lulu 13. mud 14. tag Down: 1. aisha 2. anshu 3. acara 4. nova 5. bite 8. ball 9. jazan 10. bbq 11. lamp How many Grundos can be seen when exploring the Space Station? Answer: 8 Prize: 519 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. acara 5. nova 7. fortune 9. benny 10. tag 11. gabar 13. acres 14. bite Down: 1. ice 2. five 4. anshu 6. worker 7. fyora 8. extreme 12. bbq Which pet does not have a Beach outfit? Answer: Lenny Prize: 457 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. employment 5. eyrieki 9. bikiwan 11. ham 12. acres 13. verb 15. bika Down: 1. apple 2. ant 4. eye 6. krawk 7. arthur 8. bite 10. nova 14. bbq How many Crabby-bots appear in the Crabby-Bot Crew Foreground item when equipped? Answer: 4 Prize: 376 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. arthur 4. tag 7. nine 8. kiko 9. apple 10. art 13. eyrieki Down: 1. alton 2. fortune 5. adopt 6. bite 7. nova 11. ruki 12. bib 13. eye What is the name of the claw machine game run by Bigsby Shadington? Answer: Wonderclaw Prize: 422 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bbq 4. rufus 8. angry 9. negg 10. glubgar 11. acres 14. pink Down: 1. anshu 3. bite 5. fortune 6. tag 7. nova 11. art 12. red 13. spy Which Faerie outfit can you collect in Usuki Frenzy? Answer: Fire Faerie Prize: 461 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bbq 7. arkmite 8. ten 10. yellow 12. acres 13. gormos 14. tag Down: 1. bib 2. benny 4. bikiwan 5. bite 6. art 9. alton 11. nova 14. two Where can you buy Draik Eggs? Answer: Meridell Prize: 532 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. aisha 4. art 6. talisman 10. verb 11. wrath 12. bika 13. light Down: 1. anshu 3. acres 4. acara 5. tag 7. moehog 8. nova 9. fortune 11. warf Which famous Meerca can you face off against at the Cheat! table? Answer: Chuffer Bob Prize: 303 NP
×
×
  • Create New...