Jump to content

Duskitty

Midnight Team
  • Posts

    2744
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Duskitty last won the day on July 1

Duskitty had the most liked content!

3 Followers

About Duskitty

  • Birthday 03/30/2000

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Australia
  • Interests
    Pastel colours, cats, video games, sushi, computers

Previous Fields

  • Neopets Username
    striped_xweetok_5
  • Discord Name
    Duskitty
  • Discord Title
    IRC Guru

Recent Profile Visitors

72040 profile views

Duskitty's Achievements

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. airax 5. art 6. uni 8. wrath 11. dua 12. nova 13. bite Down: 1. bikiwan 2. ixi 3. fortune 7. ham 9. hair 10. tag What kind of foods do Varwolves love, but all other Neopets dislike? Answer: Gross Food Prize: 538 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. ball 2. bbq 4. undo 6. 7. ruki 8. airax 9. fyora 11. fortune Down: 1. bib 2. bite 3. quarry 5. nova 10. one 12. tag 13. nik Which of the following is a prize in Cosy Campfire Collection? Answer: Halloween Geb Prize: 540 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. galactic 4. gormos 6. tag 7. bite 9. bib 10. one Down: 1. ice 2. acres 3. gabar 4. grave 5. octagon 7. bbq 8. two 9. ball 11. nik Which one of the following lands was discovered in the Month of Gathering? Answer: Krawk Island Prize: 347 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 4. dua 6. art 8. arnold 9. bite 11. stan 12. ruki 13. advent Down: 1. ant 3. verb 5. armin 6. acres 7. fortune 10. tag 14. valin What new Petpet was introduced in The Void Within episode 2? Answer: Seffyling Prize: 338 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. arkmite 4. ball 6. arms 9. villainous 10. art 12. two 15. bite Down: 1. skull 3. acres 5. advent 7. tag 8. nova 11. ruki 13. warf 14. shed Who is the final opponent you face in Cheat! tournaments? Answer: Spectre the Jetsam Prize: 325 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. roo 4. fyora 5. dua 9. fortune 10. nova 11. tag Down: 1. tofu 2. art 4. fairfax 6. alton 7. darigan 8. ant What is the name of the Neopet who hosts Apple Bobbing in the Haunted Woods? Answer: Vandebart Biggsby Prize: 471 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. moehog 4. ant 6. acres 7. bag 8. armin 9. art 10. bite 12. nova Down: 1. two 2. fortune 3. masila 5. tag 8. alton 10. bbq 11. thar Where is the Lever of Doom located? Answer: Virtupets Space Station Prize: 523 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fortune 6. airax 7. kauvara 8. eyrieki 11. alton 13. extreme 14. two Down: 1. eye 2. nova 4. bite 5. tag 7. kiko 9. yellow 10. acres 12. one Haksol, the penultimate challenger in Cellblock tournaments, is infamous for his what? Answer: Temper Prize: 356 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. alton 4. tea 6. spy 7. tag 8. fortune 9. dua 10. psimouse 12. glubgar 14. art 15. arms Down: 1. altalaphus 2. anshu 5. acres 11. extreme 13. armin What is the name of Vira's dagger? Answer: Vira's Augmented Dagger Prize: 317 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 3. bite 4. tag 6. tofu 9. drenched 10. blue 11. sink 13. extreme Down: 1. ixi 2. negg 5. anshu 7. fortune 8. ant 11. shed 12. red Who has won the most Gormball Championships as of Y25 (excluding disqualifications)? Answer: Ember Prize: 519 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. anshu 4. isca 5. acara 7. ruki 8. arnold 9. sink 10. bite 11. nova 13. fortune Down: 1. aisha 3. skardsen 4. ixi 6. tag 10. bbq 12. verb Which fall-themed book has a Faerie on the cover? Answer: Falling Leaves Prize: 392 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. fyora 3. art 4. ant 7. cooking 8. tag 11. alton 13. illusen Down: 1. armin 2. fortune 5. nova 6. arnold 8. two 9. benny 10. ball 12. nik Where do Varwolves come from? Answer: Haunted Woods Prize: 361 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. tag 4. wrath 5. hat 6. nova 9. mynci 11. fortune 13. alton Down: 1. negg 2. thrown 3. ant 5. ham 7. acres 8. art 10. yellow 12. pad Which of the following locations does NOT have a famous Faerie living in it? Answer: Krawk Island Prize: 401 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bbq 5. tag 7. fortune 8. arms 9. roo 11. nova 12. art 13. one Down: 1. bib 2. bite 3. two 4. cup 6. gormos 7. fyora 10. alton How many earrings do Pirate Poogles wear? Answer: 2 Prize: 400 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fortune 6. roo 7. nova 9. art 11. clara 12. toy 13. benny 14. bite Down: 1. two 2. monotony 3. fyora 4. tag 5. acara 8. acres 10. ruki Which Neopet toy can jump in Toy Box Escape? Answer: Shoyru Prize: 378 NP
×
×
  • Create New...