Jump to content

Duskitty

Midnight Team
  • Posts

    2771
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Duskitty last won the day on July 1

Duskitty had the most liked content!

3 Followers

About Duskitty

  • Birthday 03/30/2000

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Australia
  • Interests
    Pastel colours, cats, video games, sushi, computers

Previous Fields

  • Neopets Username
    striped_xweetok_5
  • Discord Name
    Duskitty
  • Discord Title
    IRC Guru

Recent Profile Visitors

72320 profile views

Duskitty's Achievements

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. eye 5. alton 8. eizzil 10. shy 11. tag 12. arnold Down: 1. drenched 2. ten 3. blizzard 6. arthur 7. red 9. light 12. art 13. nova 14. lamp What store in Neovia can a Scary House Tree be purchased? Answer: Chesterdrawers' Antiques Prize: 379 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 5. armin 7. grobleen 12. verb 13. arthur 14. bag 15. moehog Down: 1. gabar 3. spy 4. bite 6. art 8. extreme 9. nova 10. tag 11. shed Which of these Petpets can not be found at the Spooky Petpets Shop? Answer: Bluna Prize: 574 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. ruki 7. mynci 9. art 10. rock 11. extreme 14. ham 15. sink Down: 1. ixi 2. arthur 3. fyora 4. airax 6. bruce 8. drenched 12. tag 13. eyrieki Whose castle is near the Deserted Fairground? Answer: Hubrid Nox Prize: 344 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. arthur 5. illusen 6. bite 7. vanilla 10. bika 12. pirate 14. fortune Down: 1. eyrieki 2. art 3. aisha 7. vampire 8. nova 9. lamp 11. tofu 13. ant What was the nickname that Sally gave Lord Darigan when he had forgotten his memories? Answer: Mr. Scary Prize: 556 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. relic 4. acres 7. art 8. bbq 10. gabar 11. bika 12. bite 13. yellow Down: 1. nine 3. chadley 4. ant 5. tag 6. armin 9. bikiwan 14. lamp Who has the answers to the Brain Tree's questions? Answer: The Esophagor Prize: 402 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. aisha 6. armin 7. ruki 8. ham 10. bite 12. nova 13. exquisite Down: 1. arthur 2. tag 4. fortune 5. five 9. acres 10. bbq 11. airax 14. undo What potion did Edna the Witch have to make for her first potion test? Answer: A Laughter Potion Prize: 497 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 4. bbq 6. mynci 7. eye 8. icecaves 10. ice 13. fortune Down: 1. lenny 2. bib 3. acres 4. bite 5. drenched 9. clara 11. ruki 12. benny How can one get a Picnic Symol? Answer: Zapping at the Petpet Lab Ray Prize: 337 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. six 4. tag 5. eye 9. maractite 11. eeeee 13. gormos 15. green Down: 1. negg 2. extreme 6. art 7. acres 8. bite 10. igloo 12. evil 14. one What happens to a Mortag when the wrong one is picked in Kiss the Mortog? Answer: It explodes Prize: 389 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fyora 6. mynci 8. shenkuu 10. armin 12. airax 13. bruce 14. fortune Down: 1. benny 2. eyrieki 3. art 5. bite 7. ruki 9. ham 11. rock 12. acres How old is Roxton A. Colchester III? Answer: 24 Prize: 424 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 4. tag 5. bbq 6. armin 9. eeeee 10. eyrieki 11. ant 12. arthur 13. moehog Down: 1. fortune 3. pumpkin 5. bite 7. benny 8. art 11. arms What are the names of the Chias that run the Igloo Garage Sale? Answer: Carassa and Mika Prize: 255 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bite 4. undo 5. nova 7. fyora 8. two 9. fearsome 11. alton 13. wings Down: 1. benny 2. dua 3. bbq 6. tofu 7. fortune 10. one 12. tag When can you play a deadly game against Count Von Roo? Answer: 12 am to 1 am Prize: 311 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fortune 5, bbq 6. roo 7, hovri 9. tag 10. benny 11. alton Down: 1. apple 2. art 3. fyora 4. nova 5. bite 7. ham 8. ant 10. ball What is a guaranteed cure for Achy Head? Answer: Magic Goop Prize: 542 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 5. toy 6. art 9. altalaphus 11. roo 12. dua 14. aisha Down: 1. hat 3. acres 4. eyepatch 7. alton 8. tag 10. undo 13. bite 15. ant Which civilization is closest to the City of Qasala? Answer: The City of Sakhmet Prize: 407 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. nova 3. tag 4. art 6. ham 8. bbq 11. alton 14. eizzil 15. ixi Down: 2. acara 5. two 7. armin 9. buzz 10. ball 12. ten 13. nik What is the name of the Jetsam that plays for Team Darigan Citadel during the Altador Cup? Answer: Reshar Collifey Prize: 678 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. dua 7. ruki 8. tag 10. mustache 12. ixi 13. nova 15. drenched Down: 1. gypmu 2. anshu 3. acres 4. bite 6. armin 9. gormos 11. ham 14. one If Little Timmy has 12 cards, and in the process of picking up two more, drops half, what game is he known for playing? Answer: Cheat! Prize: 580 NP
×
×
  • Create New...