Altador Cup Champion Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 This is my Fake AC9 YYB win 10 points YYB draw 3 pointsSide game win 3 points side game draw 1 pointDay 1 ResultsKI vs ALKI/AL/AL/KIDC VS FLDC/DC/DC/DCLD VS RIRI/RI/RI/RIMQ VS KD KD/KD/KD/KDMD VS TY MD/MD/MD/MDTM VS SKTM/TM/TM/TMBV VS MIBV/BV/BV/DHW VS MT HW/HW/HW/HWVP VS KL VP/KL/KL/KLDay 1 standings Meridell 19 Terror Mountain 19 Kreuldor 19 Roo Island 19 Darigan 19 Haunted Woods 19 BrightVale 17 Krawk Island 13 VitruPets 10 Kiko Lake 9 Altador 6 Mystery Island 1 Faerie Land 0 Lost Desert 0 Maraqua 0 Shenkuu 0 Tyrannia 0 Moltara 0Day 2 MatchupsKI VS LDMD VS DCTM VS MQMI VS FLHW VS RIVP VS KDKL VS TYMT VS SKBV VS AL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn the Human Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 I really like the concept of this Altador Cup. Though, 1st and 2nd place really drop badly and since they are no power house teams, AL should be getting swept by everyone! TY shouldnt be much better around 16th. My Day 2 predictions are: KI vs LD KI KI LD KI MD vs DC MD DC DC MD TM vs MQ TM TM MQ MQ MI vs FL FL MI FL FL RI vs HW RI RI RI RI VP vs KD VP KD VP KD KL vs TY KL KL KL KL MT vs SK SK MT SK MT BV vs AL BV BV BV BV Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgJu Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Terror Mountain for the win! Lol....i couldn't do results for TM cuz I'd just put a sweep on everyday. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altador Cup Champion Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 KI VS LDKI/KI/D/KI MD VS DC MD/D/D/DTM VS MQ TM/TM/MQ/MQMI VS FL FL/MI/MI/MIHW VS RI D/RI/RI/RI VP VS KD VP/KD/KD/KDKL VS TY KL/KL/KL/KLMT VS SK MT/SK/SK/SK BV (stealth) VS AL BV/BV/BV/BV BrightVale 36 Meridell 32 Terror Mountain 32 Roo Island 31 Krawk Island 30 Kreuldor 28 Kiko Lake 28 Darigan 22 Haunted Woods 22 VitruPets 20 Moltara 10 Faerie Land 10 Mystery Island 10 Shenkuu 9 Maraqua 6 Altador 6 Lost Desert 1 Tyrannia 0 KI VS FLMD VS MQBV VS DCAL VS MTBV VS KLTY VS VPKD VS HWRI VS MILD VS TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn the Human Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 KI VS LD KI/KI/D/KI MD VS DC MD/D/D/D TM VS MQ TM/TM/MQ/MQ MI VS FL FL/MI/MI/MI HW VS RI D/RI/RI/RI VP VS KD VP/KD/KD/KD KL VS TY KL/KL/KL/KL MT VS SK MT/SK/SK/SK BV (stealth) VS AL BV/BV/BV/BV BrightVale 36 Meridell 32 Terror Mountain 32 Roo Island 31 Krawk Island 30 Kreuldor 28 Kiko Lake 28 Darigan 22 Haunted Woods 22 VitruPets 20 Moltara 10 Faerie Land 10 Mystery Island 10 Shenkuu 9 Maraqua 6 Altador 6 Lost Desert 1 Tyrannia 0 KI VS FL MD VS MQ BV VS DC AL VS MT BV VS KL TY VS VP KD VS HW RI VS MI LD VS TM But you have no clue who STEALTH, SOTAC or [Removed] will join. :P Predictions: KI vs FL KI KI KI KI MD vs MQ MQ MD MQ MD BV vs DC DC BV BV DC AL vs MT MT AL MT AL BV vs KL???????? BV ALREADY PLAYED KL KL KL KL TY vs VP VP VP VP TY KD vs HW KD KD HW HW RI vs MI RI RI RI RI LD vs TM TM LD TM LD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desertfreak Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 LOL I'm doing my own thing too! By the way your tournament is the closest you can get to a real one! ( More realistic them mine last year.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn the Human Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 LOL I'm doing my own thing too! By the way your tournament is the closest you can get to a real one! ( More realistic them mine last year.) I'll be looking forward to reading it. =) Will you have predictions for STEALTH/SOTAC joins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altador Cup Champion Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 KI VS FLKI/KI/KI/KI MD VS MQ MD/MD/D/MDBV VS DC D/BV/D/DCAL VS MT MT/MT/AL/MT SK VS KL SK/KL/KL/KLTY VS VP VP/VP/VP/VPKD VS HW HW/KD/KD/KDRI VS MI RI/RI/RI/DLD VS TM TM/TM/TM/LD Meridell 49 Krawk Island 49 Terror Mountain 48 Roo Island 48 BrightVale 43 VitruPets 39 Kreuldor 37 Kiko Lake 37 Haunted Woods 32 Darigan 29 Moltara 26 Shenkuu 19 Mystery Island 11 Faerie Land 10 Altador 9 Maraqua 7 Lost Desert 6 Tyrannia 0 here are the Day 4 matchupsMD VS TMMQ VS KIAL VS DCSK VS BVTY VS MTKD VS KLRI VS VPFL VS HWLD VS MI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn the Human Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 KI VS FL KI/KI/KI/KI MD VS MQ MD/MD/D/MD BV VS DC D/BV/D/DC AL VS MT MT/MT/AL/MT SK VS KL SK/KL/KL/KL TY VS VP VP/VP/VP/VP KD VS HW HW/KD/KD/KD RI VS MI RI/RI/RI/D LD VS TM TM/TM/TM/LD Meridell 49 Krawk Island 49 Terror Mountain 48 Roo Island 48 BrightVale 43 VitruPets 39 Kreuldor 37 Kiko Lake 37 Haunted Woods 32 Darigan 29 Moltara 26 Shenkuu 19 Mystery Island 11 Faerie Land 10 Altador 9 Maraqua 7 Lost Desert 6 Tyrannia 0 here are the Day 4 matchups MD VS TM MQ VS KI AL VS DC SK VS BV TY VS MT KD VS KL RI VS VP FL VS HW LD VS MI MD vs TM TM TM MD MD MQ vs KI KI MQ MQ KI AL vs DC DC AL DC DC SK vs BV SK BV SK BV TY vs MT MT TY MT TY KD vs KL KD KL KD KD RI vs VP RI RI RI RI FL vs HW HW D HW D LD vs MI LD MI MI LD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altador Cup Champion Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 MD VS TM D-D-MD-MDMQ VS KI MQ-KI-KI-KIAL VS DC DC-AL-DC-DCSK VS BV BV-BV-BV-DTY VS MT MT-MT-MT-MTKD VS KL KD-D-KD-KDRI VS VP VP-RI-RI-RI FL VS HW HW-FL-HW-HWLD VS MI LD-MI-LD-MI BrightVale 60 Meridell 59 Krawk Island 58 Roo Island 57 Kreuldor 54 Terror Mountain 52 Haunted Woods 49 VitruPets 49 Darigan 45 Moltara 45 Kiko Lake 38 Shenkuu 20 Lost Desert 19 Maraqua 17 Mystery Island 17 Faerie Land 13 Altador 12 Tyrannia 0 DAY 5 MATCHUPS! MD VS ALKI VS MTRI VS DCFL VS KDLD VS TYMQ VS SKBV VS TMMI VS KLHW VS VP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn the Human Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 MD VS TM D-D-MD-MD MQ VS KI MQ-KI-KI-KI AL VS DC DC-AL-DC-DC SK VS BV BV-BV-BV-D TY VS MT MT-MT-MT-MT KD VS KL KD-D-KD-KD RI VS VP VP-RI-RI-RI FL VS HW HW-FL-HW-HW LD VS MI LD-MI-LD-MI BrightVale 60 Meridell 59 Krawk Island 58 Roo Island 57 Kreuldor 54 Terror Mountain 52 Haunted Woods 49 VitruPets 49 Darigan 45 Moltara 45 Kiko Lake 38 Shenkuu 20 Lost Desert 19 Maraqua 17 Mystery Island 17 Faerie Land 13 Altador 12 Tyrannia 0 DAY 5 MATCHUPS! MD VS AL KI VS MT RI VS DC FL VS KD LD VS TY MQ VS SK BV VS TM MI VS KL HW VS VP How is BV getting sweeps/near sweeps? We dont know who STEALTH is joining. MD vs AL MD AL MD MD KI vs MT KI KI MT KI RI vs DC RI RI D RI FL vs KD KD KD KD KD LD vs TY LD TY LD TY MQ vs SK MQ SK SK MQ BV vs TM TM TM TM TM MI vs KL KL KL KL KL HW vs VP VP D VP HW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clumsy rockyroad1 Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 How is BV getting sweeps/near sweeps? We dont know who STEALTH is joining. MD vs AL MD AL MD MD KI vs MT KI KI MT KI RI vs DC RI RI D RI FL vs KD KD KD KD KD LD vs TY LD TY LD TY MQ vs SK MQ SK SK MQ BV vs TM TM TM TM TM MI vs KL KL KL KL KL HW vs VP VP D VP HW FAKE. It's in the title. :P The thread starter REALLY, REALLY hates [Removed]. Impossible TY would get 0 after 4 days. MD vs AL MD AL MD MD KI vs MT KI KI MT MT RI vs DC RI RI D RI FL vs KD KD KD KD KD LD vs TY LD LD LD TY MQ vs SK MQ SK MQ MQ BV vs TM BV D TM BV MI vs KL KL KL KL KL HW vs VP D HW VP HW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altador Cup Champion Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 Terror mountain also had cheaters this year Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clumsy rockyroad1 Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 We're talking about next year. :P I suppose results will be posted today. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn the Human Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 FAKE. It's in the title. :P The thread starter REALLY, REALLY hates [Removed]. Impossible TY would get 0 after 4 days. MD vs AL MD AL MD MD KI vs MT KI KI MT MT RI vs DC RI RI D RI FL vs KD KD KD KD KD LD vs TY LD LD LD TY MQ vs SK MQ SK MQ MQ BV vs TM BV D TM BV MI vs KL KL KL KL KL HW vs VP D HW VP HW idk TY will be terrible next year. If they face teams like KI, RI, DC, MD, and MQ on the first days, they are screwed. :P Terror mountain also had cheaters this year I know. :( Please dont assume the cup with STEALTH because STEALTH is unpredictable. SOTAC is kinda predictable. They are either staying with RI, (the team which formed SOTAC), going to KD to help em win again or going to MD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts