Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pirate 7. bag 8. negg 10. eight 12. tarla 13. blue 15. jellybeans Down: 1. lamp 2. orange 4. nine 5. wrath 6. mug 9. gilly 11. island 14. red Who has NOT worked for Dr. Sloth? Answer: Wherther Prize: 285 NP and Radioactive Sloth Cake
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. jazz 4. pirate 5. lamp 7. snowbunny 9. blue 10. sarah 12. green 13. sink Down: 1. samrin 2. aaa 3. jellybeans 6. ouch 8. orange 11. beard 14. ixi Which of these faeries has the power of telepathy? Answer: Mira Prize: 345 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. nik 5. mud 6. orange 7. jellybeans 9. spyder 10. two 12. pirate 14. ixi Down: 1. nine 2. ten 3. kreludite 5. meowclops 8. alabriss 11. one 13. aaa Which of these Buzz characters was replaced by a Xweetok in a Yooyuball team? Answer: Kerib Vickers Prize: 270 NP and Buzzer Pinata
  4. You can send in a ticket through http://thedailyneopets.com/tdn/contact/(for future inquiries and issues regarding the main TDN site) Please confirm that your account is zombies_coffee and I will delete it for you.
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. babaa 6. sarah 7. illusen 10. cogmire 11. aaa 12. beard 14. uni Down: 1. rose 2. tarla 3. orange 4. shed 8. snowbunny 9. pirate 12. bow 13. dua Which character said 'Two swords are better than one'? Answer: Jacques Prize: 300 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. moehog 6. nine 8. sink 9. koi 10. vampire 11. blue 12. sarah 14. aaa Down: 1. negg 2. lamp 3. ruki 4. christmas 6. nik 7. five 13. ham The plot nicknamed 'TRODS' was about which villain's return? Answer: Dr Frank Sloth Prize: 350 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. aaa 6. skirt 8. nine 9. lips 12. pirate 13. toy 14. green 15. nothing Down: 1. ixi 2. hat 3. orange 5. sink 7. koi 10. spyder 11. jazan The plot nicknamed 'TRODS' was about which villain's return? Answer: Dr Frank Sloth Prize: 350 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. pirate 4. leaf 6. spyder 8. dua 9. orange 11. aaa 15. jellybeans Down: 2. rufus 3. beard 5. hidden 7. sarah 10. green 12. shed 13. eye 14. one Which old Battledome challenger's bed-time story did Eppa tell her daughter Kora? Answer: Raitorn Prize: 399 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. lips 6. aaa 7. two 8. blue 10. moehog 13. pirate 15. nine Down: 1. meowclops 2. tarla 4. sarah 5. ham 9. ember 11. green 12. orange 14. sink Which of these Gnorbus lost their precious brush in the Frozen Maze? Answer: Siona Prize: 270 NP and Cloud Gnorbu Plushie
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. one 4. ruki 7. sink 8. pirate 9. orange 10. nine 11. sarah 15. jellybeans Down: 1. koi 2. braintree 5. tippens 6. green 12. aaa 13. red 14. eye Which of these baby pet characters used to try converting other pets into babies as well? Answer: Boochi Prize: 346 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. snowbunny 5. eat 6. spyder 8. terror 9. snow 10. aaa 11. hat 12. dua Down: 1. eye 2. sarah 3. orange 4. bow 7. pirate 8. two 11. ham Which plot was the Better Than You Host involved in for a brief period? Answer: Neopets V2 Plot Prize: 375 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. nine 4. hat 6. orange 8. blueberry 10. jellybeans 13. ixi 14. five Down: 1. shed 2. pirate 3. negg 5. two 7. green 9. blue 11. bone 12. sink Which is the place to be in Neopia if you are an aspiring writer, artist or just want some hot cocoa? Answer: Deep Catacombs Prize: 340 NP
  13. Yes it is. The items are not lent from the tdnalp account nor are most of the pets from the chains. To find the most up-to-date information on the ALP, visit the main ALP page: http://alp.thedailyneopets.com/
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pink 5. sink 6. pirate 9. meowclops 12. aaa 14. negg 15. ham Down: 1. skirt 2. ruki 4. koi 7. rock 8. beard 10. orange 11. sarah 13. red Which is the place to be in Neopia if you are an aspiring writer, artist or just want some hot cocoa? Answer: Deep Catacombs Prize: 340 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pirate 4. sarah 5. ouch 6. toy 7. dreaming 9. one 10. ham 11. eight 13. meowclops Down: 1. mika 2. light 4. spyder 5. orange 8. aaa 12. igloo What is the name of Princess Lunara's petpet? Answer: Umbra Prize: 450 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. jellybeans 4. two 7. ghost 10. pirate 11. nine 12. rock 13. verb 14. braintree Down: 1. sarah 3. bow 5. orange 6. green 8. sink 9. spear 13. valin What is the name of Princess Lunara's petpet? Answer: Umbra Prize: 450 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. one 5. two 6. eight 8. eye 9. ten 10. ugga 11. sink 13. braintree Down: 1. fifteen 2. green 3. snowbunny 4. orange 7. geraptiku 11. sarah 12. nine What is the furniture form of Balthazar called? Answer: Inflatable Balthazar Prize: 440 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. sarah 6. nine 7. spooky 9. pirate 12. green 14. two Down: 1. aaa 2. dua 3. spyder 4. rufus 5. sink 8. orange 10. igloo 11. hat 13. eye What did Karan and Sara lose in Count Von Roo's garden? Answer: Ball Prize: 400 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. orange 7. lips 10. pirate 11. ouch 12. green 13. clara 14. one Down: 1. ten 2. shed 3. koi 5. asparagus 6. sink 8. spyder 9. meowclops 15. eye Which year did the Unfortunate Holiday Ogrin end up marrying a mutant Gnorbu? Answer: Y16 Prize: 360 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. green 6. beard 8. babaa 9. moehog 13. sink 14. aaa 15. morphing Down: 1. shrub 2. wings 3. verb 4. sarah 7. ham 10. one 11. orange 12. skirt What specie was Edna before turning into a Zafara? Answer: Human Prize: 378 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. eight 6. pirate 7. lamp 9. galore 12. aaa 13. eye 14. shed Down: 1. green 2. jellybeans 4. spyder 5. orange 8. pet 10. one 11. sarah 15. eat Which of these protectors bears the constellation The Gladiator? Answer: Torakor Prize: 390 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. koi 5. jelly 7. shed 8. blue 9. orange 11. braintree 13. ham 14. two Down: 1. one 2. toy 3. moehog 5. jellybeans 6. pirate 10. sarah 12. eight Other than Altador and Fyora, which other pair in today's animation are not enemies? Answer: Brynn and Hanso Prize: 400 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alabriss 4. pirate 5. kacheek 8. ouch 9. sarah 11. orange 13. ten Down: 1. tarla 2. aaa 3. sink 6. clara 7. koi 10. red 11. one 12. nik Which land is the Pant Devil's Evil Twin from? Answer: Neopia Central Prize: 380 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. sarah 2. green 3. ruki 4. orange 6. autumn 8. pet 10. beard 11. gilly 12. eye 13. koi Down: 1. snowbunny 3. red 5. spyder 7. moehog 9. blue The Island Mystic is known as the Island: Answer: Elder Prize: 350 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. shed 3. gilly 5. lamp 7. beard 8. brian 10. braintree 12. nine 14. moehog Down: 2. ham 3. green 4. blue 6. pirate 9. orange 11. eight 13. koi Which of these crew members doesn't get time off when in port? Answer: Shumi Prize: 356NP
×
×
  • Create New...