Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Posts

    2606
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Everything posted by Rune Valentine

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. nine 4. hat 6. orange 8. blueberry 10. jellybeans 13. ixi 14. five Down: 1. shed 2. pirate 3. negg 5. two 7. green 9. blue 11. bone 12. sink Which is the place to be in Neopia if you are an aspiring writer, artist or just want some hot cocoa? Answer: Deep Catacombs Prize: 340 NP
  2. Yes it is. The items are not lent from the tdnalp account nor are most of the pets from the chains. To find the most up-to-date information on the ALP, visit the main ALP page: http://alp.thedailyneopets.com/
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pink 5. sink 6. pirate 9. meowclops 12. aaa 14. negg 15. ham Down: 1. skirt 2. ruki 4. koi 7. rock 8. beard 10. orange 11. sarah 13. red Which is the place to be in Neopia if you are an aspiring writer, artist or just want some hot cocoa? Answer: Deep Catacombs Prize: 340 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pirate 4. sarah 5. ouch 6. toy 7. dreaming 9. one 10. ham 11. eight 13. meowclops Down: 1. mika 2. light 4. spyder 5. orange 8. aaa 12. igloo What is the name of Princess Lunara's petpet? Answer: Umbra Prize: 450 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. jellybeans 4. two 7. ghost 10. pirate 11. nine 12. rock 13. verb 14. braintree Down: 1. sarah 3. bow 5. orange 6. green 8. sink 9. spear 13. valin What is the name of Princess Lunara's petpet? Answer: Umbra Prize: 450 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. one 5. two 6. eight 8. eye 9. ten 10. ugga 11. sink 13. braintree Down: 1. fifteen 2. green 3. snowbunny 4. orange 7. geraptiku 11. sarah 12. nine What is the furniture form of Balthazar called? Answer: Inflatable Balthazar Prize: 440 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. sarah 6. nine 7. spooky 9. pirate 12. green 14. two Down: 1. aaa 2. dua 3. spyder 4. rufus 5. sink 8. orange 10. igloo 11. hat 13. eye What did Karan and Sara lose in Count Von Roo's garden? Answer: Ball Prize: 400 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. orange 7. lips 10. pirate 11. ouch 12. green 13. clara 14. one Down: 1. ten 2. shed 3. koi 5. asparagus 6. sink 8. spyder 9. meowclops 15. eye Which year did the Unfortunate Holiday Ogrin end up marrying a mutant Gnorbu? Answer: Y16 Prize: 360 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. green 6. beard 8. babaa 9. moehog 13. sink 14. aaa 15. morphing Down: 1. shrub 2. wings 3. verb 4. sarah 7. ham 10. one 11. orange 12. skirt What specie was Edna before turning into a Zafara? Answer: Human Prize: 378 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. eight 6. pirate 7. lamp 9. galore 12. aaa 13. eye 14. shed Down: 1. green 2. jellybeans 4. spyder 5. orange 8. pet 10. one 11. sarah 15. eat Which of these protectors bears the constellation The Gladiator? Answer: Torakor Prize: 390 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. koi 5. jelly 7. shed 8. blue 9. orange 11. braintree 13. ham 14. two Down: 1. one 2. toy 3. moehog 5. jellybeans 6. pirate 10. sarah 12. eight Other than Altador and Fyora, which other pair in today's animation are not enemies? Answer: Brynn and Hanso Prize: 400 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alabriss 4. pirate 5. kacheek 8. ouch 9. sarah 11. orange 13. ten Down: 1. tarla 2. aaa 3. sink 6. clara 7. koi 10. red 11. one 12. nik Which land is the Pant Devil's Evil Twin from? Answer: Neopia Central Prize: 380 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. sarah 2. green 3. ruki 4. orange 6. autumn 8. pet 10. beard 11. gilly 12. eye 13. koi Down: 1. snowbunny 3. red 5. spyder 7. moehog 9. blue The Island Mystic is known as the Island: Answer: Elder Prize: 350 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. shed 3. gilly 5. lamp 7. beard 8. brian 10. braintree 12. nine 14. moehog Down: 2. ham 3. green 4. blue 6. pirate 9. orange 11. eight 13. koi Which of these crew members doesn't get time off when in port? Answer: Shumi Prize: 356NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. eight 6. snowbunny 7. skirt 8. pirate 10. koi 11. orange 12. sarah 14. one 15. morphing Down: 1. ghost 3. blue 4. sink 5. potatoes 9. moehog 13. roo The Three do not have which of these names? Answer: Rage Prize: 399 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. lamp 6. rufus 8. pirate 9. shed 10. nine 12. beard 14. igloo 15. uni Down: 1. aaa 2. gypmu 3. orange 5. storing 7. spyder 11. eight 13. dua With what do you add asparagus to make Borovan? Answer: Hot Chocolate Prize: 400 NP and Mint Flavoured Borovan
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. mud 3. babaa 5. snowbunny 7. two 8. sink 10. pirate 11. ruki 13. nine Down: 1. meowclops 2. ten 4. blue 6. orange 9. green 11. red 12. koi Which of these types of faeries lose their wings and along with it, their powers? Answer: Grey Prize: 368 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. leaf 6. snot 8. pirate 9. naia 10. red 11. orange 13. sarah 14. beard 15. jellybeans Down: 1. skirt 3. four 4. jetsam 5. spyder 7. nine 12. green Sasha is one of the 12 protectors of: Answer: Altador Prize: 400 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:2. spy 4. sarah 5. koi 7. bone 8. sink 10. underneath 12. green Down:1. orange 2. shy 3. rock 6. pirate 9. mud 11. nine 12. gilly 13. eight Which of these 'Wallaces' is known to be a little eccentric?Answer: Mr. Wallace Prize: 350 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. koi 4. shy 6. jellybeans 7. scorchio 10. tarla 11. pirate 12. moehog Down: 1. nine 2. ghost 5. relic 7. sarah 8. orange 9. green 12. mud 13. eye The Snow Beasts are an over-grown race of what specie? Answer: Snicklebeasts Prize: 421 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. sink 5. babaa 6. aaa 8. supper 11. koi 12. orange 13. red 15. undo Down: 1. alabriss 2. nik 3. pirate 7. spyder 9. ruki 10. sarah 14. dua Which of these Cheat! players loves to go dancing when he's not playing? Answer: Branston Prize: 379 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. rock 5. spyder 6. sink 7. sarah 8. lamp 9. eye 10. buzz 11. skirt 13. nine 14. web Down: 2. christmas 3. ruki 4. pirate 5. snowbunny 12. two Which of these Elders gets added as a BD challenger when you visit the Town Hall? Answer: Grarrg Prize: 350 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. leaf 5. verb 7. orange 8. one 9. spirals 11. blue 12. pirate 14. five 15. sink Down: 1. green 3. four 4. braintree 6. jellybeans 10. nine 13. six Which of these members of the Brute Squad takes part in recruitment drives? Answer: Alhana the Patient Prize: 421 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. green 5. sink 6. two 7. aaa 8. xampher 9. jellybeans 13. beard 14. fifteen Down: 1. verb 2. zenco 3. pirate 6. taxbeast 10. sarah 11. koi 12. red Which of these characters was Ryshu's classmate in ninja school? Answer: Sevarin Prize: 446 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. ruki 6. spyder 9. two 10. blue 11. pirate 12. bone 14. orange 15. mynci Down: 1. meowclops 2. rufus 3. six 5. jellybeans 7. pests 8. sarah 13. koi Tarla runs which other shop other than the Shop of Mystery? Answer: Toolbar Treasures Prize: 400 NP
×
×
  • Create New...