Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sunshineparadox

Midnight Team
  • Content Count

    678
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    22

sunshineparadox last won the day on November 7 2019

sunshineparadox had the most liked content!

1 Follower

About sunshineparadox

  • Rank
    I like cheese
  • Birthday December 9

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    video games, jogging, reading, writing fiction

Previous Fields

  • Neopets Username
    sparkle8707

Recent Profile Visitors

2308 profile views
  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. art 3. bib 4. two 5. hat 8. alton 9. tag 10. apple 12. lamp 13. ham 14. aisha Down: 1. triangle 2. altalaphus 6. adopt 7. bite 11. light Why is the Battle Faerie Snowglobe unique? Answer: The shape Prize: 256 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. blue 5. gabar 6. tag 8. bite 9. ruki 10. shed 12. nova 13. mynci Down: 1. glubgar 3. bbq 4. armin 6. teeth 7. arkmite 11. dua 12. nik Mister Krawley was last seen giving who a magical flower before disappearing? Answer: Lucy Prize: 320 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. tag 5. ham 7. ruki 9. bite 10. fortune 11. aisha 13. ant 14. one Down: 1. taxbeast 2. acres 3. arkmite 6. art 8. nova 11. alton 12. ball This Faerie is credited with writing the bestseller "When All Else Fails". Answer: Aethia Prize: 400 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ice 3. ant 6. nova 8. gormos 9. fortune 11. tag 12. thar 13. bite 15. armin Down: 1. acres 4. nightmare 5. ham 7. alton 10. extreme 14. two In Spacerocked, what weapon are the Grundo's using to flight Sloth's ships? Answer: A slingshot Prize: 322 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fyora 5. red 8. gruntharxx 10. bite 12. armin 13. nova 14. acres Down: 1. toy 2. art 3. fortune 4. tag 6. shed 7. extreme 9. bib 11. igloo Jekari competes in Petpet Battles with his pet named Saffron. What kind of pet is Saffron? Answer: Angelpuss Prize: 375 NP and Angelpuss
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. ruki 6. ball 7. one 10. drenched 11. roo 12. extreme 15. bika Down: 1. sink 2. arnold 3. tag 4. sloth 8. eyrieki 9. advent 13. red 14. mud What plot introduced the Lost Desert into Neopia? Answer: Brucey B and the Lucky Coin Prize: 365 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. spyder 4. acres 6. arthur 8. bite 10. gormos 12. two 13. nova Down: 1. apple 3. scarab 5. shy 6. alton 7. art 9. igloo 11. mika 13. tag Who does Scram work for? Answer: King Roothless Prize: 356 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4, arthur 6. acres 9. pet 10. lanie 11. benny 14. art Down: 1. airax 2. arms 3. shed 5. draphly 7. tag 8. bite 11. bbq 12. nova 13. ant Spinacles won Best New Game in the 2010 Neopies. What game was NOT nominated in 2010? Answer: Turmac Roll Prize: 299 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. alton 3. ball 5. art 8. bite 9. vampire 10. fortune 12. sink 14. aboogala Down: 1. altalaphus 4. armin 6. seven 7. leaf 11. tag 13. nova 15. ant The Wraith Resurgence won what category in the 2019 Neopies? Answer: Best Site Event Prize: 350 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bbq 4. armin 5. ugga 7. nedler 9. two 10. extreme 12. bika 14. tag Down: 1. gabar 3. bite 6. gormos 7. nova 8. dreeana 11. ruki 13. kari What colour Tonu has been nominated for Best New Neopet Colour in the Neopies in 2012? Answer: Woodland Tonu Prize: 360 NP and Woodland Tonu Plushie
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bite 4. fortune 5. shy 6. chomby 8. red 11. aisha 12. tag 14. nova Down: 1. gabar 2. drenched 3. benny 7. moehog 9. eraser 10. airax 13. roo The 2020 Neopies started with what category? Answer: Best Neopet Colour Prize: 300 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. nova 5. acara 7. art 8. skarl 9. two 11. nik 12. armin Down: 1. roo 2. arthur 4. acres 5. ant 6. tag 7. alton 10. one 13. mika In the 2019 Neopies, who won for Best Neopet Colour? Answer: Steampunk Hissi Prize: 324 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. alton 4. tag 6. art 7. nova 9. island 12. bite 13. arms Down: 1. bag 2. rock 3. arnold 5. acres 8. armin 9. illusen 10. lamp 11. nine Which of the following did NOT win Best New Paint Brush in the Neopies? Answer: Eventide Paint Brush Prize: 250 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. thar 5. tag 8. bbq 9. bite 10. snow 12. advent 14. ant Down: 1. shed 2. art 3. bag 6. acres 7. bib 8. bow 11. nova 13. nine What event won the 1st Neopies? Answer: Grand Master Challenge Prize: 280 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ant 3. tag 7. dua 9. airax 11. miamouse 13. ixi 14. nova Down: 1. anshu 4. acara 5. alton 6. bite 8. armin 10. art 12. sink 15. one How long do you have to vote for a category in the Neopies? Answer: 3 days Prize: 360 NP
×
×
  • Create New...