Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Search the Community

Showing results for tags 'notworking'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Daily Neopets
    • Everything & Anything About TDN Forums
    • Announcements
    • Avatar Lending Program News
    • Introductions & Welcome
    • TDN Questions
    • Customisation Modeling Project
  • Neopets Game Discussion
    • Neopets News
    • Neopets General Chat
    • Neopets Help
    • Neopets Debate
    • Customization & NC Mall Chat
    • Battledome & Battlepedia Chat
  • Neopets Plots and Events
    • Altador Cup (2020)
    • Daily Dare 2019
    • Altador Plot
    • Obelisk War
  • Talk, Play, and Have Fun
    • General Chat
    • The Debate Chat
    • Graphics
    • The Art Gallery
    • Computers & Programming
    • Games
  • Ye Olde Archives
    • Archives

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Neopets Username


Discord Name

Found 1 result

  1. I'm just wondering why my sound is not working on my games when I go to play on Neopets? I have Firefox . . . i've had this problem before and someone helped me to fix it, but I just cannot remember what the solution was and can not find out where I wrote that solution down so I can remember it for next time this happens ? So sorry to bother you with this again, but I will write it down this time and keep it in a safe place & thank you so very much for you help ? I did these steps as was showed to me in December of 2018 (and it worked than, after I followed the directions, but is not working after following the directions again?) So if you can tell me anything else, I would greatly appreciate it and TYSVM;) I also cleared cache and re set it to clear cache automatically because that's what it was set to. I rebooted my entire system and still do not hear any sound coming from Neopets Games? What else can I do please & thank you ? Super Members 1843 1569 posts Gender:Male Location:127.0.0.1 or ::1 Neopets Username: oiram_repap None Report post Posted November 20, 2018 Flash does seems like a good thing to check. Flash did have an update earlier this week. Latest version is 31.0.0.153. Also, it might help to clear Firefox's "cache", too. This could be a "long shot", but maybe check the following: 1. In Firefox, go to Neopets. 2. Once there, click on the circle with the "i" in the center, located to the left of the Neopets web address, in Firefox's address bar. 3. Where it shows "www.neopets.com" and "Connection is not secure", click on the arrow pointing right ("Show connection details"). 4. Next, at the bottom, click on "More Information". 5. In the new pop-up window that opens, at the top, click on the "Permissions" icon/tab. 6. Look for "Automatically Play Media with Sound". 7. Make sure it is set to "Use Default", or "Allow" - "Use Default" should show the "Allow" radio button set, but greyed-out. 8. If you had to change that setting, close that pop-up window, and refresh the Neopets web page. See if sound is working, again. Not sure how you could have turned that option off, but it could explain why sound is only affected on Neopets.
×
×
  • Create New...