Jump to content

Duskitty

Midnight Team
  • Posts

    2772
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by Duskitty

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. airax 5. rock 6. red 7. bite 9. stellar 10. nova 13. ixi 14. tag 15. ham Down: 1. thar 3. acres 4. acara 8. alton 11. art 12. light Where can you find the Bubbling Pit? Answer: Maraqua Prize: 302 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bite 3. ant 5. arkmite 6. bag 7. wings 10. acara 13. vampire 14. verb Down: 1. art 2. bikiwan 4. tag 8. nova 9. fortune 11. acres 12. apple What's the name of the Polarchuck in the game Snowmuncher? Answer: Dieter Prize: 486 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. altalaphus 8. bite 9. bib 11. extreme 12. alton 13. tag 15. fortune Down: 1. nova 2. arms 3. ant 5. patient 6. acres 7. bbq 10. ball 14. art Which of these pet species originated in the high mountains of Neopia? Answer: Vandagyre Prize: 374 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fortune 5. bbq 6. armin 9. eyrieki 11. tag 12. acres 14. drenched Down: 1. nova 2. red 3. bib 5. bite 7. rockets 8. art 10. arnold 13. eye Where is the Finneus J. Scrollbottom Auxiliary Surplus Archive? Answer: Brightvale Prize: 475 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. neovia 3. bite 5. ruki 6. tag 8. bbq 9. fortune 10. toy 11. nova 12. acres Down: 1. nine 3. bib 4. tyranu 7. art 8. benny 9. fyora In the Altador Cup, how many Team Virtupets players are robots? Answer: 2 Prize: 319 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bib 6. one 7. water 8. ham 10. two 13. nova 15. extreme Down: 1. bite 2. wrath 4. fortune 5. tag 9. acres 11. alton 12. green 14. art In the Altador Cup, which Team Tyrannia player is a parent of twins? Answer: Loryche Prize: 332 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 4. arms 6. tag 8. tofu 10. fortune 13. kari 14. bikiwan Down: 1. anshu 3. ant 5. bite 7. art 9. one 11. red 12. unknown 14. bbq What condition did Team Terror Mountain's Osielle Lidel think he had in Y13 of the Altador Cup? Answer: Blurred Vision Prize: 575 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. airax 5. thar 6. art 7. shenkuu 11. galem 13. eeeee 15. hat Down: 2. acres 3. fortune 4. bite 8. ham 9. nova 10. tag 12. eye 14. evil Timu, the centre defender for Team Shenkuu, went by what nickname in the Altador Cup? Answer: The Paint Brush Prize: 598 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. anshu 4. fortune 6. robot 10. gabar 12. mynci 13. ant Down: 1. sugar 2. alton 3. acres 5. two 6. ruki 7. bite 8. tag 9. bib 11. art In the Altador Cup, what player from Team Roo Island also works for Circus Rooleil? Answer: Jair Tollet Prize: 428 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ball 5. illusen 6. tag 8. nova 11. purple 13. extreme 15. ant Down: 1. altalaphus 2. light 4. art 7. bite 9. one 10. apple 12. armin 14. two In the Altador Cup, who is the captain of Team Mystery Island? Answer: Volgoth Prize: 498 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. eyrieki 4. ball 5. abigail 7. unknown 9. bite 11. bib 12. art 13. acres Down: 1. six 2. skull 4. blue 6. nova 8. kauvara 9. bbq 10. tag How many members of Altador Cup's Team Moltara are painted Magma? Answer: 2 Prize: 523 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. ball 6. nova 7. tag 8. ruki 10. happiness 12. anshu 14. benny 15. arkmite Down: 1. bbq 2. altalaphus 3. fortune 4. ham 9. bite 11. spyder 13. sink What's a favorite pastime of Ethel Boortz, the Yooyuball player for Team Meridell? Answer: Knitting Prize: 555 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gormos 6. art 7. nova 9. bite 10. fortune 11. nine 13. toy Down: 1. roo 2. eyrieki 4. staragus 5. two 8. acres 9. benny 10. fyora 12. naia In the Altador Cup, who is Team Maraqua's sole forward? Answer: Elon Hughlis Prize: 526 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. tarla 4. art 5. nova 7. bite 8. thar 10. airax 12. acres 13. fortune Down: 1. ball 2. armin 3. two 5. neopies 6. ant 9. tag 11. acara What shifty group did a Team Lost Desert player once belong to? Answer: Desert Scarabs Prize: 508 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. advent 5. tag 8. extreme 10. fortune 11. nova 14. bite Down: 1. ant 2. bag 4. drenched 6. anshu 7. acres 9. moooo 11. nine 12. art 13. bbq What team did Ealyn play for before he was traded to Team Kreludor? Answer: Team Krawk Island Prize: 481 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 4. armin 6. seasalt 8. goparokko 12. nova 14. eye 15. ice Down: 1. airax 3. bite 5. alton 7. gormos 9. art 10. one 11. tag 13. ouch What species of Neopet is Captain Bluebeard? Answer: Varwolf Prize: 587 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 5. arms 7. nova 9. ant 10. fortune 11. roo 12. gormos 13. tag Down: 1. armin 3. ball 4. green 6. avinroo 8. art 9. alton 10. fyora How many members of the Altador Cup Kiko Lake team are Kikos? Answer: 3 Prize: 433 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ball 4. ant 6. ham 7. gnorbu 8. roo 9. nova 11. two 12. spy Down: 1. alton 2. anshu 3. bbq 5. fortune 7. gormos 10. verb 11. tag What colour was Crade Talvos before he painted himself Wraith? Answer: Purple Prize: 551 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gormos 6. ruki 7. bite 9. eyrieki 11. sink 12. acara 15. nova Down: 1. fyora 2. fortune 4. acres 5. pink 8. bib 10. island 13. cup 14. tag What kind of Neopet is the team captain of the Faerieland Altador Cup team? Answer: Bruce Prize: 498 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. acres 4. quarry 6. bite 9. acara 10. nova 11. gift 14. armin Down: 1. anshu 3. art 4. queen 5. airax 7. leaf 8. tag 12. ixi 13. ham What is the nickname that Tormo Frein, Team Darigan Citadel's Right Defender, goes by? Answer: The Terror Prize: 534 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. red 5. tag 8. umbrella 9. ant 10. nova 13. ruki 14. fortune Down: 1. adopt 3. negg 4. acara 6. armin 7. alton 9. acres 11. art 12. snot Which Altador Cup did Team Dacardia first compete in? Answer: AC XIX Prize: 600 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 4. bite 5. nova 6. tag 9. ant 11. fortune 13. sink Down: 1. alton 3. art 4. battle 7. gormos 8. acres 10. armin 12. nine 14. ixi Which team memeber that is currently on Team Brightvale used to be on Team Roo Island? Answer: Gordo Gunnels Prize: 577 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. eraser 5. alton 7. fyora 8. tarla 9. anshu 11. nova 13. extreme Down: 1. bite 2. benny 3. tag 6. art 7. fortune 10. ixi 12. verb 14. eye Who is the Goalkeeper for Team Altador in the Altador Cup? Answer: Salayne Ritad Prize: 565 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. benny 3. ruki 5. one 6. two 7. wings 10. vampire 12. alton Down: 1. eyrieki 2. bite 4. roo 6. tag 7. werhond 8. nova 9. apple 11. art What is the name of the sport played during Altador Cup? Answer: Yooyuball Prize: 450 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. fyora 5. ten 6. art 8. nine 10. mutant 12. tag 13. bow Down: 1. toy 2. dua 3. alton 4. fortune 7. ant 9. extreme 11. nova 12. two How old is Captain Scarblade? Answer: Blaze Prize: 555 NP
×
×
  • Create New...