Jump to content

Duskitty

Midnight Team
  • Posts

    2759
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by Duskitty

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ball 5. toy 6. art 9. altalaphus 11. roo 12. dua 14. aisha Down: 1. hat 3. acres 4. eyepatch 7. alton 8. tag 10. undo 13. bite 15. ant Which civilization is closest to the City of Qasala? Answer: The City of Sakhmet Prize: 407 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. nova 3. tag 4. art 6. ham 8. bbq 11. alton 14. eizzil 15. ixi Down: 2. acara 5. two 7. armin 9. buzz 10. ball 12. ten 13. nik What is the name of the Jetsam that plays for Team Darigan Citadel during the Altador Cup? Answer: Reshar Collifey Prize: 678 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. dua 7. ruki 8. tag 10. mustache 12. ixi 13. nova 15. drenched Down: 1. gypmu 2. anshu 3. acres 4. bite 6. armin 9. gormos 11. ham 14. one If Little Timmy has 12 cards, and in the process of picking up two more, drops half, what game is he known for playing? Answer: Cheat! Prize: 580 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. fyora 4. bib 6. igloo 8. fortune 10. nova 11. acara 13. gift Down: 1. alton 2. fairfax 3. bite 5. agueena 7. art 9. tag 11. ant 12. ruki B3t no on3 can gu3ss th3 answ3r! Answer: 3 Prize: 333 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. dreeana 5. bite 6. drenched 9. five 10. rock 11. fortune 13. arnold Down: 1. arthur 2. ruki 3. benny 4. december 7. nova 8. acres 9. fyora 12. undo What Neopet species is the Keeper of Time? Answer: Bori Prize: 479 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. ball 4. gormos 7. masila 8. nik 10. extreme 14. goparokko 15. ant Down: 2. armin 3. nova 5. tag 6. bite 9. apple 11. two 12. mynci 13. art What are the names of the two Petpets in Hasee Bounce? Answer: Jimmi and Woogy Prize: 500 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. bib 4. mynci 5. fortune 7. ham 8. bilge 9. ruki 10. tag 13. nova Down: 1. airax 3. blue 4. moehog 6. red 8. bite 11. gabar 12. ant How many Neopet species begin with a letter K? Answer: 8 Prize: 388 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bib 5. ball 7. one 8. flavour 9. toy 12. nova 13. bika 14. apple Down: 1. acara 2. bite 3. alton 6. fortune 8. fyora 10. advent 11. tag Who is the Lord of the Dance Floor? Answer: Branston Prize: 440 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. aboogala 6. mud 7. acres 9. hat 12. tag 13. bib 14. ruki 15. eyrieki Down: 1. roo 2. ham 4. glubgar 5. art 8. stick 10. armin 11. bite What creature is fended off by canonballs in Anchor Management? Answer: Krawken Prize: 421 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. art 5. nova 9. tag 11. arthur 12. ruki 14. ten 15. acres Down: 1. acara 2. bite 4. moltara 6. aisha 7. armin 8. fortune 10. gormos 13. ice What is Hanso's profession? Answer: Acquisitions specialist Prize: 334 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. fortune 6. negg 7. two 8. bbq 9. ruki 10. tag 11. acres Down: 1. gabar 2. apple 3. leaf 4. glubgar 6. nova 8. bite 12. cup 13. spy Where is the Attack Meatball purchasable from? Answer: Smuggler's Cove Prize: 495 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. two 5. mika 6. acres 9. tag 10. art 12. eeeee 14. alton 15. eye Down: 1. nova 2. thar 3. arms 7. caption 8. extreme 11. benny 13. ball Who was the Battle Faerie before Aethia? Answer: Valeane Prize: 519 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. advent 4. bib 6. bite 7. nova 9. kacheek 13. art 14. arthur Down: 1. ant 3. drenched 4. ball 5. bbq 8. tag 10. kauvara 11. alton 12. shy Which of these items is not something that can be caught at Ye Olde Fishing Vortex? Answer: Pillowfish Prize: 445 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. airax 3. ant 7. armin 9. bite 10. acara 12. exquisite 14. sink Down: 1. bika 4. nova 5. fortune 6. white 8. acres 9. bbq 11. bib 13. ixi Galem Darkhand was previously in a relationship with which other character? Answer: Masila Prize: 336 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bbq 5. arthur 6. art 7. acres 9. two 10. ball 11. bite 13. gormos Down: 1. nova 2. anshu 3. thar 4. broccoli 6. aisha 8. blue 12. tag Which of the following is NOT a flavour of Ice Cream Apple Lantern? Answer: Lemon Prize: 463 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. airax 5. art 6. uni 8. wrath 11. dua 12. nova 13. bite Down: 1. bikiwan 2. ixi 3. fortune 7. ham 9. hair 10. tag What kind of foods do Varwolves love, but all other Neopets dislike? Answer: Gross Food Prize: 538 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. ball 2. bbq 4. undo 6. 7. ruki 8. airax 9. fyora 11. fortune Down: 1. bib 2. bite 3. quarry 5. nova 10. one 12. tag 13. nik Which of the following is a prize in Cosy Campfire Collection? Answer: Halloween Geb Prize: 540 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. galactic 4. gormos 6. tag 7. bite 9. bib 10. one Down: 1. ice 2. acres 3. gabar 4. grave 5. octagon 7. bbq 8. two 9. ball 11. nik Which one of the following lands was discovered in the Month of Gathering? Answer: Krawk Island Prize: 347 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 4. dua 6. art 8. arnold 9. bite 11. stan 12. ruki 13. advent Down: 1. ant 3. verb 5. armin 6. acres 7. fortune 10. tag 14. valin What new Petpet was introduced in The Void Within episode 2? Answer: Seffyling Prize: 338 NP
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. arkmite 4. ball 6. arms 9. villainous 10. art 12. two 15. bite Down: 1. skull 3. acres 5. advent 7. tag 8. nova 11. ruki 13. warf 14. shed Who is the final opponent you face in Cheat! tournaments? Answer: Spectre the Jetsam Prize: 325 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. roo 4. fyora 5. dua 9. fortune 10. nova 11. tag Down: 1. tofu 2. art 4. fairfax 6. alton 7. darigan 8. ant What is the name of the Neopet who hosts Apple Bobbing in the Haunted Woods? Answer: Vandebart Biggsby Prize: 471 NP
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. moehog 4. ant 6. acres 7. bag 8. armin 9. art 10. bite 12. nova Down: 1. two 2. fortune 3. masila 5. tag 8. alton 10. bbq 11. thar Where is the Lever of Doom located? Answer: Virtupets Space Station Prize: 523 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. fortune 6. airax 7. kauvara 8. eyrieki 11. alton 13. extreme 14. two Down: 1. eye 2. nova 4. bite 5. tag 7. kiko 9. yellow 10. acres 12. one Haksol, the penultimate challenger in Cellblock tournaments, is infamous for his what? Answer: Temper Prize: 356 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. alton 4. tea 6. spy 7. tag 8. fortune 9. dua 10. psimouse 12. glubgar 14. art 15. arms Down: 1. altalaphus 2. anshu 5. acres 11. extreme 13. armin What is the name of Vira's dagger? Answer: Vira's Augmented Dagger Prize: 317 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. nova 3. bite 4. tag 6. tofu 9. drenched 10. blue 11. sink 13. extreme Down: 1. ixi 2. negg 5. anshu 7. fortune 8. ant 11. shed 12. red Who has won the most Gormball Championships as of Y25 (excluding disqualifications)? Answer: Ember Prize: 519 NP
×
×
  • Create New...