Jump to content

Rune Valentine

Midnight Team
  • Content Count

    2452
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    51

Reputation Activity

  1. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Thursday, April 29   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. adopt
    5. rock
    6. lamp
    7. bite
    9. nine
    10. slorg
    13. fortune
    15. drenched Down:
    1. ham
    2. apple
    4. acres
    8. tag
    11. one
    12. nova
    14. undo Clicking on your NP Balance in Beta now takes you where in Neopia?
    Answer: Bank
    Prize: 300 NP
  2. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Wednesday, April 28   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    4. acres
    6. tag
    7. fortune
    10. gabar
    12. art
    13. hat Down:
    1. nine
    2. extreme
    3. negg
    4. alton
    5. storing
    7. fyora
    8. nova
    9. ant
    11. bite In the game, Word Pyramid, an eight letter Neopian word will give you how many points?
    Answer: 200
    Prize: 200 NP
  3. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Tuesday, April 27   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. art
    4. tag
    5. bite
    8. sink
    10. eyrieki
    12. verb
    13. fortune Down:
    1. acres
    2. alton
    3. pink
    6. fyora
    7. bib
    9. illusen
    11. benny
    14. one In Escape to Kreludor, what does a purple gem do?
    Answer: Gives you 50 bonus points
    Prize: 325 NP and The Life of Cylara
  4. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Monday, April 26   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. art
    4. ant
    8. ixi
    9. spotlight
    10. eye
    12. alton
    14. extreme
    15. gormos Down:
    1. armin
    2. acres
    5. tag
    6. bite
    7. nova
    11. yellow
    13. lamp How do I see my NC items in my inventory?
    Answer: Toggle the NC/NP bar
    Prize: 396 NP
  5. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Sunday, April 25   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. acres
    4. ant
    5. fortune
    7. nightsteed
    9. drenched
    13. vampire Down:
    1. leaf
    3. art
    4. arnold
    6. bite
    8. eye
    10. ruki
    11. nova
    12. arms
    14. pet Which petpet can you NOT buy at Krawk Island Nippers?
    Answer: Marlock
    Prize: 295 NP
  6. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Saturday, April 24   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. tag
    5. fortune
    9. bite
    10. eyrieki
    11. nova
    14. apple Down:
    1. alton
    2. ant
    4. corbin
    6. extreme
    7. acres
    8. shed
    12. one
    13. art
    15. pet In Chemistry for Beginners, you will get how many points for clearing a level starting at level 6?
    Answer: Five
    Prize: 325 NP
  7. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Friday, April 23   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. bib
    4. acara
    6. bite
    7. sink
    10. tag
    12. bow
    13. foodclub Down:
    1. airax
    3. acres
    5. pink
    8. nova
    9. alton
    10. two
    11. gift
    12. bbq Mika and Carassa have been featured three times in BTY, however once was not for Igloo Garage Sale. What game was it for?
    Answer: Jolly Jugglers
    Prize: 325 NP
  8. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Thursday, April 22   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    4. bruce
    6. hat
    7. two
    8. christmas
    11. gormos
    13. anshu
    14. bite Down:
    1. nova
    2. art
    3. acres
    5. rock
    6. ham
    9. illusen
    10. tag
    12. one In Kou-Jong, on hard mode, how many hints can you use?
    Answer: Three
    Prize: 300 NP and Kou-Jong Cheesecake
  9. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Friday, April 30   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. tag
    4. nova
    7. gormos
    8. extreme
    9. bite
    10. nine
    12. bbq
    13. fortune Down:
    1. alton
    3. two
    5. one
    6. armin
    7. green
    11. igloo
    12. blue You can add any page in Neopia to your Bookmarks by doing what?
    Answer: Click the heart
    Prize: 258 NP
  10. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from acorah in Friday, April 23   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. bib
    4. acara
    6. bite
    7. sink
    10. tag
    12. bow
    13. foodclub Down:
    1. airax
    3. acres
    5. pink
    8. nova
    9. alton
    10. two
    11. gift
    12. bbq Mika and Carassa have been featured three times in BTY, however once was not for Igloo Garage Sale. What game was it for?
    Answer: Jolly Jugglers
    Prize: 325 NP
  11. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Wednesday, April 21   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    1. ball
    2. bbq
    5. art
    7. acres
    9. tag
    11. zenco
    13. bite Down:
    1. bib
    3. qasala
    4. acara
    6. thar
    8. eizzil
    9. two
    10. gabar
    12. cup Keetra Deile is known for playing with which AC Team?
    Answer: Virtupets
    Prize: 300 NP
  12. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Monday, April 19   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    4. art
    5. bite
    7. anshu
    8. ant
    9. weekly
    12. red
    14. apple Down:
    1. fortune
    2. ixi
    3. drenched
    5. benny
    6. tag
    10. extreme
    11. lamp
    13. eeeee Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where?
    Answer: Krawk Island
    Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  13. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Sunday, April 18   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. aisha
    5. art
    6. ant
    8. pate
    10. zaira
    11. fortune
    13. gormos Down:
    1. thar
    2. ham
    4. hat
    5. arthur
    7. nova
    9. bite
    12. tag
    14. mud Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where?
    Answer: Krawk Island
    Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  14. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Saturday, April 17   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. arthur
    4. bib
    5. jacques
    6. bbq
    8. alton
    11. bite
    12. acres
    13. tag Down:
    1. art
    3. rock
    4. blue
    5. jubalee
    7. nova
    9. airax
    10. armin Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where?
    Answer: Krawk Island
    Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  15. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Friday, April 16   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. art
    4. bbq
    5. ylana
    6. bite
    8. alton
    10. two
    11. tag
    12. arnold Down:
    1. evil
    2. armin
    4. ball
    5. yellow
    7. fortune
    9. nova
    10. tarla Lady Frostbite rules over the Darblats from her ice fortress which is located where?
    Answer: Krawk Island
    Prize: 325 NP and Lady Frostbite Stamp
  16. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Thursday, April 15   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. red
    4. fortune
    6. bikiwan
    8. cup
    10. acres
    12. ixi
    13. dua
    15. art Down:
    1. drenched
    2. brown
    5. bite
    7. nova
    9. acara
    11. sink
    14. uni What do you have to avoid in Wingoball?
    Answer: Garden Gnomes
    Prize: 241 NP
  17. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Wednesday, April 14   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. alton
    4. ball
    6. nova
    9. hat
    12. extreme
    13. acres
    14. ant Down:
    1. rock
    2. airax
    3. roothless
    5. acara
    7. fortune
    8. armin
    10. tag
    11. art Some pets say, Why don't you just paint me ____ if you're gonna leave me like this? What colour do they request to be painted?
    Answer: Grey
    Prize: 350 NP and Grey Poogle Plushie
  18. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Tuesday, April 13   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    6. ruki
    7. acara
    8. bite
    9. eyrieki
    11. two
    13. adopt
    14. ball Down:
    1. dua
    2. ixi
    3. drenched
    4. skirt
    5. acres
    8. bikiwan
    10. rock
    12. apple Where do Coconut people originally come from?
    Answer: Mystery Island
    Prize: 300 NP
  19. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Monday, April 12   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. nik
    4. art
    5. arnold
    8. one
    9. spectacle
    11. relic
    12. gormos
    14. bite Down:
    1. ant
    3. two
    4. acres
    6. nova
    7. drenched
    10. tag
    13. ouch All the following are considered Maraquan Petpets EXCEPT which one?
    Answer: Nedler
    Prize: 302 NP
  20. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Saturday, April 10   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. fortune
    5. alton
    6. bite
    7. art
    10. ant
    11. banishing
    14. drenched
    15. naia Down:
    1. foodclub
    3. blue
    4. nova
    8. tag
    9. shed
    12. nine
    13. bib During the Lost Desert plot, using an Empty Vial against the Spirit of the Ruins would give the player what?
    Answer: Smokey Vial
    Prize: 295 NP
  21. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Friday, April 9   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    1. bbq
    3. ruki
    4. tag
    6. apple
    8. nova
    11. fortune
    12. spy
    13. art Down:
    1. bite
    2. acara
    5. gnorbu
    7. pet
    9. acres
    10. benny
    11. fyora Time Tunnel is an updated version of what game that was moved to the Game Graveyard?
    Answer: Codebreakers
    Prize: 295 NP
  22. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Wednesday, April 7   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. ant
    5. ruki
    6. bite
    8. sink
    10. fortune
    13. tag
    14. extreme
    15. eraser Down:
    1. mynci
    2. acres
    4. dice
    7. art
    9. nova
    11. nine
    12. green In the Curse of Maraqua plot, the Enraged Maraquan Mob was made up of all of the following EXCEPT which one?
    Answer: Maraquan Poogle
    Prize: 300 NP
  23. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Tuesday, April 6   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    3. bbq
    5. acres
    6. armin
    7. ruki
    8. green
    10. one
    11. tag
    12. alton Down:
    1. gabar
    2. fortune
    4. Hbite
    8. gormos
    9. nova
    11. two
    12. art Faerie caves is a sequal to what game that was sent to the Game Graveyard in Y5?
    Answer: Faerie Caves
    Prize: 295 NP
  24. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Sunday, April 4   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    2. bikiwan
    5. two
    6. art
    7. hugo
    9. sink
    10. nova
    12. kari
    13. ruki Down:
    1. nik
    3. wrath
    4. ham
    5. tag
    8. unknown
    9. skirt
    11. verb In CC 714, an MSP Poogle is seen doing what?
    Answer: Stealing candy
    Prize: 257 NP
  25. Thanks
    Rune Valentine got a reaction from Scoobert_Doo in Saturday, April 3   
    Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:
    4. tag
    5. armin
    8. ball
    9. verb
    11. kari
    12. fortune
    14. bite Down:
    1. thar
    2. ruki
    3. arthur
    6. moltara
    7. nova
    8. bib
    10. bbq
    13. eeeee How many seconds do you have to complete level 10 in Piper Panic?
    Answer: 15
    Prize: 256 NP
×
×
  • Create New...